-
pavio
witam, mam pytanie do starszych roczników - jestem na równoległych na 1 roku, olałem bhp, bo byłem święcie przekonany że nikt nie będzie robił problemu z tak nieistotnego przedmiotu i mi go przepisze. oczywiście wydział IL musiał pokazać, że robienie problemów to ich specjalność - krótko mówiąc, mam niezaliczone bhp. Czy takie sytuacje miały miejsce w latach poprzednich? Co robiliście? czy tylko tak straszą tymi wyrzuceniami itd czy naprawdę może z tego wyniknąć jakiś konkretny problem? z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam :) -
JACEK
-
pavio
z bhp można warunek? dr chmielewska dzisiaj sie na mnie spluła że wywali mnie po tym semie jak nie załatwię tego wpisu - z tego wywnioskowałem że nie ma opcji na przesunięcie tego w czasie, tak jak innych przedmiotów; S -
CartMaN
-
-
Kaczy1988
-
JACEK
Chmielewska za większe grzechy nie wywala więc raczej strachy na lachy :P -
CartMaN
Ja bym znalazl dowod ze nie zmienilo sie nic w zasadach BHP od momentu kiedy go zaliczyles i pokazal babie w dziekanacie :)
moze lyknie jak mlody pelikan? :P -
pavio
baba dziekanatowa odesłała mnie do tego typa co to prowadzi, który z wyraźną satysfakcją stwierdził że to on ma pieczątke i że nie ma opcji i musze na IL to gówno zaliczyć; S chyba odżałuje te 80 zeta i zapisze sie na najdroższe 2 godziny zajęć w życiu. lepsze to niż po pół roku sie dowiedzieć że jestem w dupie mimo że cały semestr mam na czysto :D -
Bogusia
>pavio napisał
(...) mimo że cały
>semestr mam na czysto :D
Optymista :D -
Zuzanna Rz.
Uwaga Studenci bez ważnego szkolenia BHP!
Zgodnie z obowiązującymi przepisami Studenci, którzy nie posiadają ważnego szkolenia BHP (brak wpisu w indeks) nie będą rejestrowani na kolejny semestr studiów.
Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu BHP proszone są o zapisywanie się na listę przy Dziekanacie Studiów Niestacjonarnych (pok. 105) do dnia 18 grudnia 2009 r.
Termin szkolenia będzie podany na początku stycznia 2010 r.
info ze strony wydziałowej... -
kosa64
-
Zuzanna Rz.
bo się przypadkiem na taką informację natknęłam i chciałam być koleżeńska?
zainteresowani sami mogli się zainteresować...
strona il.pw.edu.pl nie jest moją stroną startowa, sorry. -
Zuzanna Rz.
DODATKOWE SZKOLENIE BHP !!!
dla studentów I roku wszystkich rodzajów studiów odbędzie się 28.01.2010 (czwartek)
w godz.17-20, w sali 507 WIL
Uwaga!
Studenci bez ważnego szkolenia BHP nie otrzymają rejestracji na semestr 2!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
- Dodaj miejsce