bhp

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pavio

witam, mam pytanie do starszych roczników - jestem na równoległych na 1 roku, olałem bhp, bo byłem święcie przekonany że nikt nie będzie robił problemu z tak nieistotnego przedmiotu i mi go przepisze. oczywiście wydział IL musiał pokazać, że robienie problemów to ich specjalność - krótko mówiąc, mam niezaliczone bhp. Czy takie sytuacje miały miejsce w latach poprzednich? Co robiliście? czy tylko tak straszą tymi wyrzuceniami itd czy naprawdę może z tego wyniknąć jakiś konkretny problem? z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam :)
  • JACEK

Warunek z BHP i do przodu:)
  • pavio

z bhp można warunek? dr chmielewska dzisiaj sie na mnie spluła że wywali mnie po tym semie jak nie załatwię tego wpisu - z tego wywnioskowałem że nie ma opcji na przesunięcie tego w czasie, tak jak innych przedmiotów; S
  • CartMaN

ja to slyszalem ze mechany nie mozna robic bez BHP
  • Kaczy1988

i zapomnij o praktykach z geodezji
  • JACEK

Chmielewska za większe grzechy nie wywala więc raczej strachy na lachy :P
  • CartMaN

Ja bym znalazl dowod ze nie zmienilo sie nic w zasadach BHP od momentu kiedy go zaliczyles i pokazal babie w dziekanacie :)

moze lyknie jak mlody pelikan? :P
  • pavio

baba dziekanatowa odesłała mnie do tego typa co to prowadzi, który z wyraźną satysfakcją stwierdził że to on ma pieczątke i że nie ma opcji i musze na IL to gówno zaliczyć; S chyba odżałuje te 80 zeta i zapisze sie na najdroższe 2 godziny zajęć w życiu. lepsze to niż po pół roku sie dowiedzieć że jestem w dupie mimo że cały semestr mam na czysto :D
  • Bogusia

>pavio napisał
    (...) mimo że cały
    >semestr mam na czysto :D

Optymista :D
  • Zuzanna Rz.

Uwaga Studenci bez ważnego szkolenia BHP!

Zgodnie z obowiązującymi przepisami Studenci, którzy nie posiadają ważnego szkolenia BHP (brak wpisu w indeks) nie będą rejestrowani na kolejny semestr studiów.
    Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu BHP proszone są o zapisywanie się na listę przy Dziekanacie Studiów Niestacjonarnych (pok. 105) do dnia 18 grudnia 2009 r.
    Termin szkolenia będzie podany na początku stycznia 2010 r.

info ze strony wydziałowej...
  • kosa64

W porę termin podałaś :D.
  • Zuzanna Rz.

bo się przypadkiem na taką informację natknęłam i chciałam być koleżeńska?

zainteresowani sami mogli się zainteresować...
    strona il.pw.edu.pl nie jest moją stroną startowa, sorry.
  • Zuzanna Rz.

DODATKOWE SZKOLENIE BHP !!!

dla studentów I roku wszystkich rodzajów studiów odbędzie się 28.01.2010 (czwartek)
    w godz.17-20, w sali 507 WIL

Uwaga!
    Studenci bez ważnego szkolenia BHP nie otrzymają rejestracji na semestr 2!