- 1
- 2
-
jezik
Czesc, jestem na I semestrze, jest bardzo ciężko, nie podoba mi sie bo te studia bardzo ograniczają inne aspekty życia. Dlatego mam pytanie, czy na tych studiach robi się kiedyś luźniej? A jeśli tak to kiedy? 3, 4 rok? A może dać sobie już spokuj? -
grucha
-
Anonim
-
kosa64
Co prawda uwaliłem kreskę, więc może za mało pracuję, ale tu nie jest ciężko. Chyba że ktoś chce mieć więcej niż 3 (czyt. jest głupi :P). -
-
grucha
>Maciej napisał
>3 to jest nudny, nie luzny
3 semestr moze i jest nudny, ale ja mówię o 3 roku- który ani nudny ani luźny:]
-
wujek_tomek
-
biszkopt
najluzniej to jest jak sie nie studiuje; ] pamietajmy, ze wykształcenie wyzsze nie jest obowiazkowe; ] -
CartMaN
Jak sie obsrales na mietowo po 1 semestrze :) to wybierz wolnosc i prace ambasadora na jamajce ... albo takim jak byl tony halik -
Zagi
-
Figo
a to nie caly czas jest luzno? bo z tego co wiem to w polowie stycznia trzeba przysiasc i ot cala zabawa. no i od czasu do czasu kolos z wm/mechany. -
biszkopt
>a to nie caly czas jest luzno? bo z tego co wiem to w polowie stycznia trzeba przysiasc i ot cala zabawa. no i od czasu do czasu kolos z wm/mechany. kl
ja to sie zastanawiam czy o tym samym wydziale mowa; ]
niby można taki tryb studiowania przyjac i na 1 roku sie bardzo sprawdza. natomiast im dalej w las tym wiecej drzew i niestety juz sie tak nie da "wyluzowywać". chyba, ze cierpisz na bezsenność w styczniu :) -
CartMaN
-
Zbychu
Jak dla mnie luźno to tu nie jest, zależy pewnie od charakteru. Jak się chce ten szajs szybko skończyć i wziąć za bardziej sensowną robotę to trzeba się sprężać. A to, że niby na n-tym roku jest luźniej to mit na każdym trzeba zapierdalać, żeby tyłów nie mieć. -
biszkopt
Sumo źle wyczuwasz; ] żadnej prowokacji nie ma.
A z przedmówcą (?) się zgadzam na całej linii; ] -
Bikerwashere
>jezik napisał
>Czesc, jestem na I semestrze, jest bardzo ciężko, nie
>podoba mi sie bo te studia bardzo ograniczają inne aspekty
>życia. Dlatego mam pytanie, czy na tych studiach robi się
>kiedyś luźniej? A jeśli tak to kiedy? 3, 4 rok? A może
>dać sobie już spokuj?
Hopaku, lyknij awiomarin przelknij pawulon i do roboty. Jezeli chodzi o pierwszy semestr to sa latwe egzaminy i nie jest trudny jezeli chodzi o trudnosc studiowanego materialu, jest go poprostu duzo i tu razczej kwestia dobrej organizacji i jedziesz do przodu. Luzniej to jest na 3 semestrze jak trafisz dobry squad. Luzno tez jest jak chopaki powiadaja na 6 roku studiow inzynierskich:P A pozatym na pierwszym roku uslyszalem ze ta uczelnia niszczy wewnetrznie czlowieka pozniej go buduje na nowo i znowu go niszczy. No i ja sie z tym zgadzam. A pozatym zapraszam do samorzadu po kupon na zupe :) Albo jak pierwszaki mowia - talon :) -
..:KaŚkA:..
hello czy my studiujemy na tym samym wydziale?:P
jedyny dyskomfort jaki jest zwiazany z tym wydzialem to jest babilon i obiady czwartkowe ktore wypadaj 7 razy w tygodniu:P
luzno jest na kazdym semestrze jezeli obierzesz dobra taktyke:P
ciezej jest tylko 3razy w roku: luty, czerwiec i wrzesien...
-
CartMaN
-
biszkopt
-
wujek_tomek
bo "nie luzacy" nie siedza na gronie tylko zapier... teraz z projektami:) -
Figo
Jedyna sprawa ktora nie jest luzna na tym wydziale to spotkania z chlopakami w akademiku - czasami trzeba sie spiac zeby trzymac tempo. Zwlaszcza jak niektorzy maja takie mocne glowy.
Co do samego studiowania to kazdy ma swoje odczucia, swoj system i podejscie. Nie ma o czym rozprawiac. Fakt faktem wiele zalezy od prowadzacych (p. R od geotechniki daje w kosc - dziekuje Bogu ze z nim nie mialem). No ale poza tym to czasami az naprawde nie ma co robic za dnia po zajeciach w domu. Btw jesli ktos zapierdalaniem nazywa 3h siedzenia przy projekcie w ciagu dnia to pozdrawiam ogolnie.
A no i nie cierpie na bezsennosc - ale dzieki za troske:)
peace
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne