-
Warpi
Wiecie kto to prowadzi faktycznie? Bo odpowiedzialni sa Zmijewski i Terlikowski. Pierwszego lubie a z drugim nie chcialbym miec juz do czynienia na naszym wydziale i nie wiem czy sie zapisac?? Chodzil ktos na to?? -
Piotr Narloch
Fakultet prowadzi dr Terlikowski natomiast prof. Żmijewski nie ma z nim nic wspólnego
Na karcie przedmiotu widnieje nazwisko profesora, z dosyć dziwnego powodu - dr Terlikowski prowadzi dużo innych przedmiotów fakultatywnych (budynki wysokie, konstukcje murowe) i więcej nie mógł proadzić jako on (tzn. ktoś się czepiał, ze ma za dużo fakultetów do wyboru).
-
Warpi
kurcze :/ dzieki za info... to daje sobie spokoj bede musial wyrobic wszytkie godziny na 8. semie :P -
poke
Nie wiem, czemu nie chcesz mieć do czynienia z Panem Terlikowskim, ale ten fakultet to 3 punkty za darmo. Chyba, że chcesz jak najwięcej z fakultetu wynieść to odradzam, bo Pan Terlikowski zazwyczaj nie ma czasu i go nie ma. W tamtym roku był może na połowie spotkań. Czasami, ktoś był w zastępstwie. Zaliczenie polega na zrobieniu prezentacji. Tematyka ogólnie ciekawa. Jak chcesz lekko i przyjemnie zaliczyć fakultet to polecam. Chyba, że jakieś coś się zmieni. Dowiedz się lepiej o fakultety bo niektóre mogą dawać się we znaki. -
-
Piotr Narloch
Mam podobne zdanie co poke. Fakultety rządzą się swoimi prawami i większość z nich jest typowo lajtowym przedmiotem, który sam sie zalicza i większosć ma z niego 5,0.
Zaletą przedmiotów Dr Terlikowskiego jest przede wszystkim ciekawa tematyka, która moze być inspiracją do ciekawej pracy dyplomowej (rewitalizacja, budynki wysokie).
Ogólnie warto też zobaczyć, jakie fakultety wybierają inni, gdyż aby dany przedmiot otworzyli w danym semestrze, musi się na niego zapisać chyba 15 osób. -
błoooj
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne