-
Jurek
Idzie ktos jeszcze jutro do Pani dziekan Chmielewskiej w Sprawie Sewerynika?
Chodzi o wplyniecie na niego zeby pozwolil drugi raz poprawiac kolosa w czwartek (07.07.)
Zdaje sie ze jesli nic sie nie zrobi to wiele osob moze odpuscic sobie magisterskie w tym roku.
Przekazcie prosze ludziom, o ktorych wiecie ze maja problemy z sanitanymi !!!! -
Boży Błazen
-
Jurek
na razie ustawmy sie na 14 i pogadajmy poprosu z pania Dziekan, a petycja chyba w razie czego potem -
soul1989
-
-
Jurek
chyab o 16
A final rozmowy z Pania Dziekan jest taki, ze
Bedzie dodatkowy termin w pierwszym tygodniu wrzesnia dla tych co zloza prace dyplomowe w dziekanacie !!!!
-
Bogusia
A ja słyszałam, że można poprawiać 7go, choć nie wiem, na ile to sprawdzona informacja. Ja w każdym razie próbuję.
Na jego drzwiach jest napisane, że można zapisać się na tylko jeden z terminów (i tu wymienione były te w zeszłym tygodniu), a ponadto będą terminy dodatkowe 7.07 i we wrześniu. -
Bogusia
-
Jurek
o poprawe jutrzejrza juz sie pytalo go mnostwo osob, odpowiedz zawsze ta sama. Jak chcecie to piszcie, ale jesli juz pisaliscie raz poprawe to wam nie bede sprawdzal prac.
Wiec radze nie marnowac czasu jutro jesli ktos juz raz podchodzil do poprawy -
soul1989
jaki to jest cep jeb*ny, nie da się go jakoś pozbyć??
tylko uprzykrza nam życie -
Bogusia
Facet jest niepoważny, nigdzie nie jest napisane, ile przysługuje nam popraw, nie ma żadnego regulaminu zaliczenia etc. Wszystkiego trzeba dowiadywać się pocztą pantoflową. -
lobuz
a zwiększenie progu z 3.5 na 4/7ptk ? a ocenianie systemem zero-jedynkowym :) ?
zapewne to prowadzący ustala sposób zaliczenia, oceniania itp., ale taka władza absolutna trochę jest nie w porządku.
Jeśli co tydzień byśmy męczyli go/panią dziekan skargami, to może coś by się zmieniło ? -
Jurek
-
Bogusia
Proszę o podzielenie się wrażeniami i pytaniami z czwartkowej poprawy :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne