PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tancerz

Mam pytanie do osób, które beda podchodziły teraz do egz Betony 2.
    Czy nastapily jakies zmiany w tym egzaminie w porównaniu do poprzednich lat, czy jest wszystko po staremu ? Czy ktos wie jak to ma wygladac ?
    I jeszcze prosba - jesli ktos ma jakies materialy, to czy mogl by mi podeslac je na maila: tancerz@poczta.fm
    Z góry wielkie dzieki !!!
  • Anonim

co do tych materiałów to ja tez bym poprosił
    wodzio2@go2.pl
  • ... rakus ...

... ja też chętnie :)
    rakus84@o2.pl ...
  • Łygii

i ja będę wdzięczny :)
    lyg@wp.pl
  • marantos

ja też ja też
    pawlos133@wp.pl
  • Tancerz

no coz - nie spodziewalem sie takiego odzewu... (zero)
    Jesli ktos ma jakies informacje lub jakies materiay (rozwiazane zadania) to bardzo prosze o pomoc...
    Pozdrawiam !!!

Tancerz@poczta.fm
  • -

Czy ktoś z chodzących na wykłady z betonów sem. VI orientuje się, czy będzie jakiś termin zerowy, przed tym sesyjnym z 18.06.2007? Drugi termin ustalono na dzień obrony tzn. 27.06 a to mój egzamin wznawiający... Jak zwykle na tym zasranym wydziale...
  • Wojtek

nigdy nie słyszałem o czymś takim jak egzamin zerowy z betonów....

Podejrzewam, że Knauff też o tym nigdy nie słyszał.
  • Radek

oj wydaje mi sie ze slyszal, bywaly juz takie rzeczy...
  • Monia

i ja
    m_pludowska@o2.pl
  • Rulez

Trzeba udać się do ksero na 3p. i tam spoooro mozna znaleźć.
  • -

czy ten egzamin wygląda tak jak kiedyś tzn. 3h z czego 1.5h na test i 1.5h na zadanie?
  • ... rakus ...

... a czy to prawda, że można podejść tylko do dwóch z trzech terminów ?? ...
  • Kamil Bieniek

Gadałem z prof. Knaufem i powiedział że można przystąpić do dwóch terminów w roku. nie do końca wiem jak mam to rozumieć ale tak właśnie powiedział.
    Czy ktoś ma informacje co do osób znajdujących się na liście B?
  • ... rakus ...

...dzisiaj na wykładzie wyczytywał osoby z listy B, ta lista ma być też wywieszona ...
  • Dzieniu

w zeszłym roku tak było-tylko 2 razy 2 roku mozna podejsc chyba że on indywidualnie jednej osobie powie co innego-zawsze tak było
  • -

" czy ten egzamin wygląda tak jak kiedyś tzn. 3h z czego 1.5h na test i 1.5h na zadanie?"

to jak jest, ktoś napisze? bo ja zdawałem ten egzamin 4 lata temu...
  • Monia

a jak ma się sprawa z ustnym? jest to formalność czy jednak nie ma tak łatwo?
  • Rulez

Z samego testu, aby można było uzyskać ocenę pozytywną należy zdobyć min 7,5pkt., wtedy dopiero spawdzający ocenią zadanie. Czy dostając za zadanie o pkt., przy założeniu że z testu uzyskam więcej niż 9, zaliczam przedmiot? Nie doczytałem dokładnie regulaminu w gablocie.
  • inż. JAWOR

Zaliczenie części pisemnej jest po uzyskaniu łącznie 9pkt. Jeżeli z testu masz mniej niż 7.5 pkt nie sprawdzają zadania co jst jednoznaczne z negatywnym wynikiem
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)