-
Garik
życzliwych studentów z wyższych semestrów proszę o wysłanie na gasparj@onet.eu, albo zamieszczenie w poniższym wątku przykładowych pytań z poprzednich egzaminów (sem IV) -
Kuba
czy człowiek w wieku 56 lat może wchodzić w skład brygady montażowej?;) - moje ulubione!
odbijcie sobie te 300 stron, przeczytajcie, i nie bedzie problemow ze zdaniem! -
Dorota W.
Czy wysokość dźwigu zależy od jego kolory (lub na odwrót).
Wciąż nie znam odp na to pytanie - może ktoś mnie uświadomi; ) -
Kamil Bieniek
Robotnik wykonuje swoją pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tę samą pracę wykonuje w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem.
Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny? -
-
ja mam kieszenie pełne czereśni
-
Kuba
-
piotrek:)
Hehe dobre. Proponuje jeszcze nauczyć się tych definicji z pierwszego wykładu http://wektor.il.pw.edu.pl/~s199659...
A tak na poważnie to o co chodzi z tymi 300 stronami?? -
Kuba
jest takie "opracowanie", nawet chyba Martinka ( nie jestem pewien bo nie chodzilem na wyklady), i wszystko po kolei jest opisane, wyrysowane itp. powinno byc w ksero, a jak nie to moge uzyczyc do odbcia. -
Dorota W.
-
Kuba
-
Maartaa
Hej jakby ktoś miał aktualne pytania z "zerówki" lub z tego pierwszego terminu to ogrom ludzi będzie wdzięczny za zamieszczenie ich tutaj!!!Z góry dzięki...
-
bielmo
na zerówce na pewno było:
-odbiór zbrojenia
-klasyf. spycharki i zganiarki
-deskowanie
-sposób montażu hal i chyba bydynków wielokondygnacyjnych
-sposoby i maszyny do wykonywania wykopów i nasypów
- zadania inspektora nb
brakuje jeszcze ze 2-3 ale ich juz po prostu nie pamiętam
-
Maartaa
-
Anonim
ja pamietam tylko tyle ze nie moze pracowac monter konstrukcji jak predkosc wiatru przekracza 10 m/s;) hihi -
Anonim
Były jeszcze opory ruchu poziomego, wykonywanie wykopów pod budynki mieszkalne i bynki wielokondygnacyjne z prefabrykatów. -
RAKOS
-
Anonim
-
Marlena
-
Anonim
to że są w ksero to ja wiem :) Tylko że do ksero mam trochę daleko :) -
fafek
Miałem ostatnio na egzaminie pytanie: Jaki jest wpływ zbrojenia na rodzaj deskowania, czy coś w tym stylu. Nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi, a mam jutro ustny. Jeśli ktoś kojarzy o co w tym chodzi, to byłbym wdzięczny za odpowiedź.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne