-
piotrek_kom
Gratulacje z pisemnego przede wszystkim :) Dzieki za to, jakbyś miała skaner, aparat etc. i mogła to przesłać co masz a przynajmniej o bryle, zasady zachowania i chwilowy środek przyspieszeń to by super było.
piotrek.kom@gmail.com
A nam prof. Szcześniak mówił, że ustny sie zdaje do skutku, wiec > nie zdasz > idziesz następnego dnia. -
Karolina
Niestety nie mam skanera. Jak skołuje jakieś fotki to wyślę, ale to może być dopiero popołudniu... -
Waszczak
hmm...jak by nie sprawiło problemu to ja też poproszę...:) >>bart11@buziaczek.pl<< -
Karolina
Niestety nie udało mi się zrobić zdjęć - nie miałąm możliwości a nie mam aparatu cyfrowego. Przykro mi ale nie mam tych gotowców w formie elektronicznej i nie mogę ich wysłać. Moge powiedzieć tyle, że koło 10 będę pewnie na wydziale.
Ale na pewno są jakieś osoby, które mają mechanike zeskanowaną... -
-
mw
a jak jest ze zdawalnością tego ustnego? coś koło 10% czy ciut lepiej? -
chmielu
z tego co pamietam to w zeszlym roku bylo tak ze im pozniejszy termin tym wiecej osob zaliczalo:) na ostatnim raczej jednostki nie zaliczaja...;) konczy sie to pojsciem na drugi dzien do Szczesniaka i dopowiedzeniem tego co sie nie napisalo wiec raczej luzik:) -
*Alicja*
i jak ten ustny??? trudne były zadania, które dał, czy coś jak na pisemnym? I czy dużo osób zdało... bo mam zamiar jutro się wybrac więc stwierdziłam że najwyższy czas jakoś ogarnąc tą mechanikę :) -
Waszczak
Ściągi....ściągi...ściągi..... .Książka.....zeszyt z wykładów.....no i do przodu, teorii jak jest dużo napisane to nawet nie czyta....a zadanie grupowo jakieś 1 z 3 rozwiążecie...w czasie egzamu wychodził chyba 3-4 razy a to po krzesło...to zapalić....wiec czasu na ściąganie jest dużo....:D -
Piter
Czasem daje takie zadanko, że nawet z jego podręcznikiem w ręku ciężko ruszyć =P Ale spoko... nawet jak się nie zda za pierwszym razem, to często prosi by mu przynieść wszystkie 3 zadanka na następny dzień i zalicza bez problemu.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne