PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

czy ktos z wyzszych lat a zwlaszcza z obecnego drugiego roku pamieta moze jakie mniej wiecej byly zadania byly na egzaminie z mechany? chodzi mi o same typy zadan: statyka rama/kratownica? dynamika wirniki/wahadla/jakies inne chujstwa?
    z gory dzieki za info
  • Marcin

i tak uwalisz i tak :P hehehe jakie zadania? a otwórz książke szcześniaka z mechany albo zeszyt z wykładów, DYNAMIKA, i ot wszystkie zadania + jakaś belka rama :P
  • JACEK

Mi wpadły w rece 3 zestawy z zeszłcyh lat.
    6 zadań standardowych.
    Rama, układ przestrzenny, zderzenie, bezwładność, praca wirtualna, lagrange.
  • Bordo'wy

poprosilbym/o/rozwiniecie/3/os tatnich/podpunktow/P.S/siedze/ w/bibliotece/i/nie/dziala/spac ja/...
  • JACEK

to moze poprostu tak:

http://s004.wyslijto.pl/?file_id=50...

Powodzenia jutro!! Nie damy sie skurwysynom!!!
  • Figo

czy pani mgr Ataman sklonna jest dodawac pare punktow jesli brakuje do 3 lub 4? Mnie brakuje 2,5pkt do 4 i ciekawi mnie czy mam jakies jeszcze szanse nie pisac tego nieszczesnego egzaminu
  • Bordo'wy

dzieki za zadanka. kurcze.. przydalyby sie chociaz z dzien wczesniej:/
  • Potwór Abdul

nie wiem na jaka statyke wy liczycie, bo rok temu nie bylo zadnej, tak jak i na wczesniejszych terminach... a jesli juz bedzie nie bedzie latwa.. chociaz wszystko zalezy od jego humoru
    radze przejrzec mathematice szczesniaka - tam sa zadanka z egzaminu
  • JACEK

a poszła kiedyś fama, ze I termin jest łatwy :/
    Słyszałem, ze można robić wydymałkę bez egzaminu z MT?? Prawda??
  • Kuba

mozna cwiczenia robic ale egz nie
  • Bordo'wy

wiem, ze to jeszcze daleka przyszlosc ale czy w razie co egzamin z meteorow jest sesji zimowej?
  • Mariusz Jaczewski

Jest. Tak samo jak z fizyki w lutym, albo z chemii w sesji wrześniowej.
  • poke

Ktoś zostawił dynamike szczesniaka w gmachu głównym po egzaminie. Ma ja pani Ataman. Nawiasem mówiąc po co komu podręcznik pod blatem na egzaminie??

• Sebbastian

Orientuje sie może ktoś czy Szcześniak ma jakieś kosultacje przed sesją wrześniową tzn. wykład pod tytułem "czego się możecie spodziewać" taki jak w sesji czerwcowej???
  • Bordo'wy

czy ktos wie jak sie liczy moment bezwladnosci tego pojebanego trojkata, ktory byl na durgim terminie? podobno robil to na wykladach...
  • Marcin

daj meila jakiegoś to ci to wyśle
  • Anonim

jak mozesz to mi tez wyslij; p

wojboj@o2.pl

albo jak Ci sie nie chce to wrzuc na rapida albo wrzute albo co innego chcesz
  • JACEK

Dobra, a ja mam inne pytanie.
    Na tym bonusowym wykładzie było podobno zadanie, podobne do tego jak na pierwszym terminie ze stożkiem i z kulką. Róznica była tylko taka, ze zamiast stozka byl walec!
    Ktoś wie o czym mówie? :)
  • Anonim

Tez bym poprosil o te zadanko jacek-jan@o2.pl :) dzieki z gory.
  • Marcin

mam nadzieje że o ten pojebany trójkąt chodziło
    http://www.wrzuta.pl/obraz/yc19KiSn...
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)