PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MINIO

kawior zawsze chodzi na jana [dobrze ze nie na waleta]

i co z kim spotkam sie na 4 terminie?;P

umie ktos rozwiazac to zadanie z magicznymi bloczkami z 3 terminu? [to z plyta i krazkami i tym czyms dyndajacym? jak ta plyta sie bedzie poruszac i jakie ma a?]
  • Jawor.

smiej sie smiej; d
    własnie sie uczyłem, ale przerwe sobie zrobiłem :P

w ogóle w tym zadaniu mi się wydawało, że cały układ ma jedno i to samo przyspieszenie a, myle sie?
  • Bordo'wy

kurde od jutra zaczynam sie uczyc.. caly tydzien albo przebalowalem, albo sie chillowalem.. wczorajszy Summer Dream festival byl istnym kocurem:D
  • Jawor.

:D
    zostawiamy mechane na zime?
  • Bordo'wy

ja zamierzam pchnac w srode:)
  • Jawor.

zamierzać to i ja zamierzam, ale wiesz... :D
  • Mania

HEJ, SCIAGNELAM SOBIE TE ZADANKA CO BYLY WRZUCONE WCZESNIEJ. CZY KTOS Z WAS MA DO NICH DOBRE ODPOWIEDZI LUB PO PROSTU ROZWIAZANIA? JAK TAK TO PROSZE O PRZESLANIE MI ICH NA MAILA MANKAIRK@INTERIA.PL Z GORY DZIEKI.
  • MINIO

oooo widze ze prawie wszyscy beda na 4 terminie... dziwne bo podobno mega duzo ludzi zaliczyło 3 termin;P

hehe ja sie smieje? jesli juz to jest to histeryczny smiech;)
  • cham prostak ten zia

duzo ?
  • Anonim

13;]
  • MINIO

noooo ejjjjj to mega duzo... jak na nasz wydzial to ja Wam powiem rekordowo;P;)
  • cham prostak ten zia

tiaaa.... ogólnie to zadowolony chodzę z życia, ale jakoś teraz nie podzielam Twojego entuzjazmu... za dużo wolnego czasu tracę ...
  • JACEK

A jak tam spedowicze? Widzaiałem wywieszke u pani Yataman i np z dynamiki nikt powyżej 2,5 pkt nie podskoczył, ale za to statyke ktoś nawet wymaksował.
    Wiecie, czy ktoś wszedł jeszcze do gry?
  • Marcin

weszli, weszli, ja wiem o 2 osobach, którzy teraz mają pierwsze i ostatnie podejście do zadanek prof. Szcześniaka.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)