-
kawior zawsze chodzi na jana [dobrze ze nie na waleta]
i co z kim spotkam sie na 4 terminie?;P
umie ktos rozwiazac to zadanie z magicznymi bloczkami z 3 terminu? [to z plyta i krazkami i tym czyms dyndajacym? jak ta plyta sie bedzie poruszac i jakie ma a?] -
Jawor.
smiej sie smiej; d
własnie sie uczyłem, ale przerwe sobie zrobiłem :P
w ogóle w tym zadaniu mi się wydawało, że cały układ ma jedno i to samo przyspieszenie a, myle sie? -
Bordo'wy
kurde od jutra zaczynam sie uczyc.. caly tydzien albo przebalowalem, albo sie chillowalem.. wczorajszy Summer Dream festival byl istnym kocurem:D -
Jawor.
-
-
Bordo'wy
-
Jawor.
-
Mania
HEJ, SCIAGNELAM SOBIE TE ZADANKA CO BYLY WRZUCONE WCZESNIEJ. CZY KTOS Z WAS MA DO NICH DOBRE ODPOWIEDZI LUB PO PROSTU ROZWIAZANIA? JAK TAK TO PROSZE O PRZESLANIE MI ICH NA MAILA MANKAIRK@INTERIA.PL Z GORY DZIEKI. -
oooo widze ze prawie wszyscy beda na 4 terminie... dziwne bo podobno mega duzo ludzi zaliczyło 3 termin;P
hehe ja sie smieje? jesli juz to jest to histeryczny smiech;) -
cham prostak ten zia
-
Anonim
-
noooo ejjjjj to mega duzo... jak na nasz wydzial to ja Wam powiem rekordowo;P;)
-
cham prostak ten zia
tiaaa.... ogólnie to zadowolony chodzę z życia, ale jakoś teraz nie podzielam Twojego entuzjazmu... za dużo wolnego czasu tracę ... -
JACEK
A jak tam spedowicze? Widzaiałem wywieszke u pani Yataman i np z dynamiki nikt powyżej 2,5 pkt nie podskoczył, ale za to statyke ktoś nawet wymaksował.
Wiecie, czy ktoś wszedł jeszcze do gry? -
Marcin
weszli, weszli, ja wiem o 2 osobach, którzy teraz mają pierwsze i ostatnie podejście do zadanek prof. Szcześniaka.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne