-
Anonim
Czy ktoś go zna?? Uczy chyba mechaniki teoretycznej.
Jaki jest?? Kiedy bywa na wydziale?? -
>>Jacek<<
Zgadza sie uczy mechaniki. Wpożądku gość, chociaż kolokwia "lekko" przesadzone. Teraz to ciężko go złapać bo wpisy z ćwiczeń sie skończyły. Możesz próbować w poniedziałek bo wtedy są wyniki z egzaminu -
Anonim
-
>>Jacek<<
-
-
zac
tych co sparwdzal sa wyniki na jego stronie 3 czy 4 zaliczyly http://www.il.pw.edu.pl/~marr
-
Dorota W.
buhahahahaaaaa
ten "p.s." mnie rozwalił :D Wróciły wspomnienia a pierwszego roku; ) -
Kuba
widze ze nic sie nie zmienia w kwestii zdawalnosci...ale powoli, przez 7-9 terminow, wiekszosc zaliczy:) -
Madzia
-
zac
-
}-> sweetest perfection <-{
świety Jezu na bananie, widzę że R. wciąż ma dowcip ciężki jak armata :| -
zac
-
Anonim
A ja tago Pana mam w środę w komisji na obronie pracy dyplomowej. Dlatego rozpoczełam ten watek by sie dowiedziec czego sie moge po nim spodziewac. -
zac
no strasznie sie czepia ogolnie wyglada na milego ale potrafi uwalic ale nie boj sie w tym roku byl podobno lagodniejszy niz w zeszlym -
Marcin
hehehe pan dr inż. M. Rudnicki jest "ostry" jeśli chodzi o ocenianie, ale to prawda, że spoko koleś z niego, zakręcony jak naleśnik; P -
ania
jak czeski termos! nikt nie potrafi, tak jak on, z usmiechem od ucha do ucha powiedziec "niestety nie moge zaliczyc". mialabym tez watpliwosci co do wartosci merytorycznej jego wiedzy.; ] -
zac
a i nie zdziw się jak zacznie do Ciebie mówić po angielsku bo to u Niego normalne.:) -
Potwór Abdul
a ja z tymi watpliwosciami to bym sie wstrzymal bo sporo wie, tyle tylko ze z wiedza sie nie obnosi a tlumaczy tyle ile potrzeba bo wiecej najwyrazniej mu sie nie chce... :)
u mnie ma wielkiego respekta i tyla, ale fakt ze zdrowo zakrecony czlowiek xD zobaczysz na obronie i powodzenia.
ps a z czego sie bronisz??
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne