PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś go zna?? Uczy chyba mechaniki teoretycznej.
    Jaki jest?? Kiedy bywa na wydziale??
  • >>Jacek<<

Zgadza sie uczy mechaniki. Wpożądku gość, chociaż kolokwia "lekko" przesadzone. Teraz to ciężko go złapać bo wpisy z ćwiczeń sie skończyły. Możesz próbować w poniedziałek bo wtedy są wyniki z egzaminu
  • Anonim

A wiesz o której godzinie są wyniki z egzaminu??
  • >>Jacek<<

około 11
  • zac

tych co sparwdzal sa wyniki na jego stronie 3 czy 4 zaliczyly http://www.il.pw.edu.pl/~marr
  • Dorota W.

buhahahahaaaaa
    ten "p.s." mnie rozwalił :D Wróciły wspomnienia a pierwszego roku; )
  • Kuba

widze ze nic sie nie zmienia w kwestii zdawalnosci...ale powoli, przez 7-9 terminow, wiekszosc zaliczy:)
  • Madzia

hehe 10% zaliczyło. nieźle jak na początek...
  • zac

niezle jak na rudnickiego
  • }-> sweetest perfection <-{

świety Jezu na bananie, widzę że R. wciąż ma dowcip ciężki jak armata :|
  • zac

armata to malo powiedziane
  • Anonim

A ja tago Pana mam w środę w komisji na obronie pracy dyplomowej. Dlatego rozpoczełam ten watek by sie dowiedziec czego sie moge po nim spodziewac.
  • zac

no strasznie sie czepia ogolnie wyglada na milego ale potrafi uwalic ale nie boj sie w tym roku byl podobno lagodniejszy niz w zeszlym
  • Marcin

hehehe pan dr inż. M. Rudnicki jest "ostry" jeśli chodzi o ocenianie, ale to prawda, że spoko koleś z niego, zakręcony jak naleśnik; P
  • ania

jak czeski termos! nikt nie potrafi, tak jak on, z usmiechem od ucha do ucha powiedziec "niestety nie moge zaliczyc". mialabym tez watpliwosci co do wartosci merytorycznej jego wiedzy.; ]
  • zac

a i nie zdziw się jak zacznie do Ciebie mówić po angielsku bo to u Niego normalne.:)
  • Potwór Abdul

a ja z tymi watpliwosciami to bym sie wstrzymal bo sporo wie, tyle tylko ze z wiedza sie nie obnosi a tlumaczy tyle ile potrzeba bo wiecej najwyrazniej mu sie nie chce... :)
    u mnie ma wielkiego respekta i tyla, ale fakt ze zdrowo zakrecony czlowiek xD zobaczysz na obronie i powodzenia.
    ps a z czego sie bronisz??
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)