PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dorota W.

Pytanko do drugiego roku. Kto w tym roku się tym zajmuję i kiedy można go zastać?
    Jakoś przez cały rok o tym zapominałam; )
  • Yvonne

witaj !
    do pana Wódkowskiego trzeba się udać, a znaleźć go można na uczelni podobno we wrześniu, a już na pewno w październiku.

Pozdrawiam ,
  • Dorota W.

Do rejestracji muszę mieć wpis z praktyk (zeszłorocznych; ) )
    Nam w zeszłym roku maile wysyłał kiedy będzie przyjmował sprawka i wpisy dawał. Myślałam że w tym roku tez coś takiego pisał, stąd moje pytanie.
  • jk

Ja byłem na wydziale i sprawdziłem kiedy pan Wódkowski ma konsultacje. No więc:
    4.IX g.15-17
    5.IX g.9-11
    6.Ix g.9-11
    11.IX g 10.30-12.30
    12.IX g.9-11
    13.IX g.15-17
    Fajnie byłoby gdyby miał jakiś termin osobny dla ludzi z praktyk bo właśnie też rok temu je zrobiłem i muszę wpis wziąć do końca tego semu:)
  • Dorota W.

wielkie dzięki za info :D
    Byłoby miło, gdyby nasze marzenia się spełniły; ) Bo tam będę pewnie niesamowite kolejki z projektami :/
  • jk

A no właśnie kolejki będą a szkoda było by w nich tracić czas na darmo... Rok temu były jakieś specjalne konsultacje tylko dla tych ze sprawkami. Może maila z zapytaniem napisać do niego czy zrobi takie dodatkowe konsultacje?
  • Dorota W.

Dobry pomysł. Nie zaszkodzi napisać.
  • Anonim

hmm tez mam ten sam problem
  • pralina z marcepanem

a nie lepiej sprawko podeslac mailem?
  • jk

ale to musi być przecież podpisane. Ja rok temu faks przyniosłem ale niestety nie przyjął bo powiedział że musi być oryginał. Tak że mailem to chyba odpoada. Wczoraj oddałem sprawko bez problemu u pana Wódkowskiego. Dosyć sprawnie poszło
  • piotrek:)

Czy jak oddałeś sprawozdanie to tego samego dnia dostałeś wpis do indeksu czy też trzeba się zgłosić w późniejszym terminie?
  • Anonim

ja raz zaniosłem sprawko to powedział ze za mało napisałem i ze to sie nadaje ale do zwrotu!!!!
  • Dorota W.

uuu to wiedzę że moje pół strony Go nie zachwyci :/
  • jk

Mojego sprawka to nie czytał. Sprawdził czy oddałem deklaracje i dał mi wpis.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)