PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sorevell

Wraz z kilkoma kolegami i koleżanką z 4 roku inżynierskich IPB mamy prośbę, szczególnie do starszych kolegów: potrzebne nam są przodki do projektów, prezentacji, referatów, sprawozdań, materiały do egzaminów i ogólnie wszystko co mogłoby się przydać. Jakbyście coś mieli, wysyłajcie na sorevell@interia.pl

Z góry dzięki!
  • okoko

Dołączam się do prośby...Moj kolega- Kamil zwany Bieniem rowniez:)
  • okoko

Czyzby starsi koledzy z naszej specjalizacji nie czytali tego grona??
  • vlad4

nie dosc ze sie tam opierdzielacie to jeszcze chcieli by miec wsio na gotowe :) ????
  • okoko

a czy szanowny kolega skonczyl nasza specjalizacje?
  • PABLO

popieram vlad4 Straszna marszczyca na tym Ilu teraz, jesli juz chcecie iść na łatwizne to coś ciency jesteście, znalezienie przoda do projektu nigdy mi nie zajęło więcej niż tydzień i nie musiałem sie z tym reklamować na forach, gronach itp. Kapota!
  • Kamil Bieniek

Hmm zważywszy, że grupy IPB - inżynierskie są ok 10 osobowe, to znalezienie jakichkolwiek materiałów może stanowić niejaki problem. A jeżeli koledzy nie chcą nam w żaden sposób pomóc, to bardzo prosiłbym o nie zabieranie głosu w tej sprawie. Ponawiam natomiast prośbę, kierując ją do bardziej pomocnych kolegów i koleżanek inżynierów.
  • sorevell

> coś ciency jesteście, znalezienie przoda do projektu nigdy mi nie
    > zajęło więcej niż tydzień i nie musiałem sie z tym reklamować na
    > forach, gronach itp

Jesteśmy ciency. Dowartościowany sie czujesz? Bo widzisz, myślę, ze cię zaskoczę. Bo do 4go roku wcale nie szukałem przodów. Po prostu je miałem. F3, wpisać jakieś hasło i wyskakiwała lista różnych ciekawych materiałów. Wymiękasz z tym tygodniem; ) A co do reklamowania sie na forach, gronach itp., to taki znak postępu w sferze IT. Z tego się chyba cieszyć trzeba, a nie marudzić, że ludzie robią z tego użytek.

To jak, przeszedł ktoś ten czwarty rok na IPB, czy nie?
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)