PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miszel

Mam pytanie do starszych !!! Czy w poprzednich latach byly jakies poprawy albo spendy z wytzrymalosci po 3 semestrze? pzdr
  • kredips

poprawa??? z wydymalki??? nieeeee....
  • Dorota W.

odwieczne marzenie studentów!!!!
  • Anonim

A co to jest poprawa z wytrzymałości? Nie słyszałem o czymś takim :)
  • Sebbastian

Może się zlituja w tym roku, u nas w grupie przed ostatnim kolosem juz ponad 1/3 ma ćwiczenia niezaliczone :/
  • }-> sweetest perfection <-{

konflikt interesów - coś, o czym chcieliby usłyszeć studenci; coś o czym nie chce słyszeć dziekan :P
  • Madzia

A jest chociaż szansa na obniżenia progu punktowego na zaliczenie? z 30 na np 28 i mniej;]
  • Anonim

Marzyciele... co roku są tacy którzy na to liczą, ale dziekan jest nieugięty...

Swoją drogą wielu nauczycieli, zwłaszcza wydymały, wyznaje filozofię:
    ech Ci studenci, co roku im mówimy jak to trzeba zrobić, od wielu lat - a oni ciągle nie umieją :d
  • CartMaN

Osobiscie uwazam ze raczej szanse na poprawe sa nikle... Jedynie przytocze to ze starsze roczniki mowili ze nie ma szans na zaliczenie cwiczen z mechany we wrzesniu... A jednak sie udalo. Wg mnie teraz to nie przejdzie; ) ale nadzieja jest zawsze; p
  • CartMaN

Post wyzej chodzilo mi o Spend z mechany we wrzesniu :P sam sie dziwie co ja post wyzej napisalem :D
  • powoli powolutku...:)

w tamtym roku przepuszczali "wybranych" co mieli 28pkt z WMI (dziewczynom naciągają, bo zazwyczaj płaczą, ech...), ale na WMII dla nich nie mieli już litości-musieli sie bardziej wykazać, tym bardziej że prowadzący mają dobrą pamięć...
    ale nie ma się co żrażać,,,zawsze można ostatniego kolosa zmaksować:)
    pozdrawiam i powodzenia:)
  • cham prostak ten zia

(...)
    >bardziej wykazać, tym bardziej że prowadzący mają dobrą
    >pamięć...
    >ale nie ma się co żrażać,,,zawsze można ostatniego
    >kolosa zmaksować:)
    >pozdrawiam i powodzenia:)

tiaaaaaa...
  • kredips

znam osobe ktora ostatniego kolosa zmaksowala:) brakowalo jej 12 i dostala 12:) wiec czemu komus odbierac nadzieje:) zawsze jest szansa...
  • Dzieniu

u nas jak sięktoś uśmiechnął to chyba od 27 dr Kruk zaliczałą:) ludzie-przecież to jedyny przedmiot na 3 sem...do niczego innego nie trzeba ruszyć palcem...
  • Dzieniu

tak chciałem zmobilizować-na mgr nie ma nic od roboty a ja mam 4pt ze sprężynek:( ale mówię Wam przykłądajcie się i basta:)
  • Norbert

od 28 u J R :) w tamtym roku
  • JACEK

>}-> sweetest perfection <-{ napisała:
    >konflikt interesów - coś, o czym chcieliby usłyszeć
    >studenci; coś o czym nie chce słyszeć dziekan :P

Nie rozumiem czegoś. Z MT są 2 poprawy - dziekan mówi OK. Z MK z tego co wiem, tez są poprawy - dziekan ma to w dupie.
    Dlaczego akurat WM?? Czemu sie przyjebali tak do tego przedmiotu - zero popraw, koło 60% dopiero zalicza, ciężkie kolosy itd?

• JACEK

A i najważniejsze - pojebani prowadzący!!
  • Bordo'wy

ej juz sie tak nie bulwersujcie bo nie bede mial towarzystwa w przyszlym roku =P
  • Kuba

MK wygada zupelnie inaczej niz WM, niby latwiejsze ale latwo oblac kolosa;)moze dlatego tyle popraw jest. a z WM w zasadzie zmudne liczenie, i co najwazniejsze na polowie przedmiotow pozniej potrzebne wiadomosci. ale nie ma sie co przejmowac uwalonymi cwiczeniami - wiele osob udupia ale jakos sie jeszcze trzymaja:)
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)