- 1
- 2
-
miszel
Mam pytanie do starszych !!! Czy w poprzednich latach byly jakies poprawy albo spendy z wytzrymalosci po 3 semestrze? pzdr -
kredips
-
Dorota W.
-
Anonim
-
-
Sebbastian
Może się zlituja w tym roku, u nas w grupie przed ostatnim kolosem juz ponad 1/3 ma ćwiczenia niezaliczone :/ -
}-> sweetest perfection <-{
konflikt interesów - coś, o czym chcieliby usłyszeć studenci; coś o czym nie chce słyszeć dziekan :P -
Madzia
A jest chociaż szansa na obniżenia progu punktowego na zaliczenie? z 30 na np 28 i mniej;] -
Anonim
Marzyciele... co roku są tacy którzy na to liczą, ale dziekan jest nieugięty...
Swoją drogą wielu nauczycieli, zwłaszcza wydymały, wyznaje filozofię:
ech Ci studenci, co roku im mówimy jak to trzeba zrobić, od wielu lat - a oni ciągle nie umieją :d -
CartMaN
Osobiscie uwazam ze raczej szanse na poprawe sa nikle... Jedynie przytocze to ze starsze roczniki mowili ze nie ma szans na zaliczenie cwiczen z mechany we wrzesniu... A jednak sie udalo. Wg mnie teraz to nie przejdzie; ) ale nadzieja jest zawsze; p -
CartMaN
Post wyzej chodzilo mi o Spend z mechany we wrzesniu :P sam sie dziwie co ja post wyzej napisalem :D -
powoli powolutku...:)
w tamtym roku przepuszczali "wybranych" co mieli 28pkt z WMI (dziewczynom naciągają, bo zazwyczaj płaczą, ech...), ale na WMII dla nich nie mieli już litości-musieli sie bardziej wykazać, tym bardziej że prowadzący mają dobrą pamięć...
ale nie ma się co żrażać,,,zawsze można ostatniego kolosa zmaksować:)
pozdrawiam i powodzenia:) -
cham prostak ten zia
(...)
>bardziej wykazać, tym bardziej że prowadzący mają dobrą
>pamięć...
>ale nie ma się co żrażać,,,zawsze można ostatniego
>kolosa zmaksować:)
>pozdrawiam i powodzenia:)
tiaaaaaa... -
kredips
znam osobe ktora ostatniego kolosa zmaksowala:) brakowalo jej 12 i dostala 12:) wiec czemu komus odbierac nadzieje:) zawsze jest szansa... -
Dzieniu
u nas jak sięktoś uśmiechnął to chyba od 27 dr Kruk zaliczałą:) ludzie-przecież to jedyny przedmiot na 3 sem...do niczego innego nie trzeba ruszyć palcem... -
Dzieniu
tak chciałem zmobilizować-na mgr nie ma nic od roboty a ja mam 4pt ze sprężynek:( ale mówię Wam przykłądajcie się i basta:) -
Norbert
-
JACEK
>}-> sweetest perfection <-{ napisała:
>konflikt interesów - coś, o czym chcieliby usłyszeć
>studenci; coś o czym nie chce słyszeć dziekan :P
Nie rozumiem czegoś. Z MT są 2 poprawy - dziekan mówi OK. Z MK z tego co wiem, tez są poprawy - dziekan ma to w dupie.
Dlaczego akurat WM?? Czemu sie przyjebali tak do tego przedmiotu - zero popraw, koło 60% dopiero zalicza, ciężkie kolosy itd?
-
JACEK
-
Bordo'wy
ej juz sie tak nie bulwersujcie bo nie bede mial towarzystwa w przyszlym roku =P -
Kuba
MK wygada zupelnie inaczej niz WM, niby latwiejsze ale latwo oblac kolosa;)moze dlatego tyle popraw jest. a z WM w zasadzie zmudne liczenie, i co najwazniejsze na polowie przedmiotow pozniej potrzebne wiadomosci. ale nie ma sie co przejmowac uwalonymi cwiczeniami - wiele osob udupia ale jakos sie jeszcze trzymaja:)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne