PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz

czy ktos wie cos na ten temat?
  • pijaczynka

mi obiło się o uszy że w marcu... ale co i jak to nie mam pojęcia
  • JACEK

To wiadomo, ze ma byc spęd!
    Chodzi o jakies poprawy przed pierwszym terminem, który jest bodajże 7 lutego, wiec z czasem bysmy sie wyrobili.

Jakies pomysły jak to zorganizować?
    W sensie, czy gadac z prowadzącymi poszczególne labolatoria, czy z wykładowca?
  • błoooj

z kim macie? jak z wąsowskim i drugim tym...to jutro jest poprawa o 19.00 dla wieczorowych, może da rade żebyscie tez pisali..
  • pijaczynka

a tak w ogóle to ile trzeba mieć punktów na zaliczenie?
  • CartMaN

26 pktow :) ale pojdzie mysle na 25 :)
  • MINIO

dzis ktos czytal w regulaminie na 6 pietrze ze jest jakas poprawa ale trzeba miec 18pkt z kolosów [nie kartkowek]... ale obczajcie dokladnie bo ja to tak ze słyszenia;)
  • pijaczynka

a no to po ch... :]
  • Anonim

Ja mam z tymi babkami, ale na poprawę jutro bardzo chętnie. Tylko drugie kolokwium czy z czego ta poprawa?
  • CartMaN

Poprawa jest ale z teorii i fakt trzeba miec 18 pktow z kolosow w sumie ale ona jest w marcu dopiero po 2 terminach.

Ale to ma byc podobno jakas poprawa inna ktora bedzie przed 1 terminem w tej sesji i podobno to jest do ugadania z prowadzacymi. Ale z czego ona ma byc to tego nie mam pojecia
  • Bordo'wy

ja sie pewnie bede pisal na to
  • Tomasz

to jesli ktos nie ma 18 pkt z kolosow to nie ma mozliwosci poprawy? to nie bylo by fajne... moze w sesji jeszcze bedzie jakas poprawa. mam nadzieje...
  • Anonim

Pytałyśmy doktora Wąsowskiego, podobno sporo osób w tym roku się trafiło, które nie zaliczą (nie wiem, czy uwzględniał tych, co mogą iść na poprawę, czy nie) i póki co to nic nie wie o żadnych dodatkowych poprawach, ale ma skonsultować się z resztą ekipy. W razie gdyby była ile osób się pisze?
  • Tomasz

napewno ja :)
  • pijaczynka

ja
  • Bordo'wy

no ja pewnie tez (chcociaz licze na te 5pkt z kartkowki:P)
  • braja

A czy to nie nonsens, że trzeba mieć 18 pkt. z kolosów?? Jak ktoś tyle ma, to raczej zalicza ćwiczenia.
  • Anonim

Wąsowski był bardzo zdziwiony, że my nie mamy, czyli jak dla nich chyba nie.
  • Anonim

A po tej poprawie ile osób dalej leży?
  • paweł

ja
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)