-
Tomasz
-
pijaczynka
-
JACEK
To wiadomo, ze ma byc spęd!
Chodzi o jakies poprawy przed pierwszym terminem, który jest bodajże 7 lutego, wiec z czasem bysmy sie wyrobili.
Jakies pomysły jak to zorganizować?
W sensie, czy gadac z prowadzącymi poszczególne labolatoria, czy z wykładowca? -
błoooj
z kim macie? jak z wąsowskim i drugim tym...to jutro jest poprawa o 19.00 dla wieczorowych, może da rade żebyscie tez pisali.. -
-
pijaczynka
-
CartMaN
-
dzis ktos czytal w regulaminie na 6 pietrze ze jest jakas poprawa ale trzeba miec 18pkt z kolosów [nie kartkowek]... ale obczajcie dokladnie bo ja to tak ze słyszenia;)
-
pijaczynka
-
Anonim
Ja mam z tymi babkami, ale na poprawę jutro bardzo chętnie. Tylko drugie kolokwium czy z czego ta poprawa? -
CartMaN
Poprawa jest ale z teorii i fakt trzeba miec 18 pktow z kolosow w sumie ale ona jest w marcu dopiero po 2 terminach.
Ale to ma byc podobno jakas poprawa inna ktora bedzie przed 1 terminem w tej sesji i podobno to jest do ugadania z prowadzacymi. Ale z czego ona ma byc to tego nie mam pojecia -
Bordo'wy
-
Tomasz
to jesli ktos nie ma 18 pkt z kolosow to nie ma mozliwosci poprawy? to nie bylo by fajne... moze w sesji jeszcze bedzie jakas poprawa. mam nadzieje... -
Anonim
Pytałyśmy doktora Wąsowskiego, podobno sporo osób w tym roku się trafiło, które nie zaliczą (nie wiem, czy uwzględniał tych, co mogą iść na poprawę, czy nie) i póki co to nic nie wie o żadnych dodatkowych poprawach, ale ma skonsultować się z resztą ekipy. W razie gdyby była ile osób się pisze? -
Tomasz
-
pijaczynka
-
Bordo'wy
-
braja
A czy to nie nonsens, że trzeba mieć 18 pkt. z kolosów?? Jak ktoś tyle ma, to raczej zalicza ćwiczenia. -
Anonim
Wąsowski był bardzo zdziwiony, że my nie mamy, czyli jak dla nich chyba nie. -
Anonim
-
paweł
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne