PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hubert

Po pierwsze czy można i po drugie czy warto?

Skoro mam juz spokoj z rysunkiem to moze warto byloby zainwestowac ten czas w jakis niezbyt absorbujacy przedmiot. Ktore z nich mozna zaliczyc na 2 semestrze i ktore byscie polecili?
    I trudna jest ta mechanika co nas teraz czeka?

Pytam sie tak orientacyjnie, bo poki co to jeszcze egzaminow nawet nie bylo :)

Pozdrawiam
  • CartMaN

Nic nie mozesz wziac awansem na 2 semestr... oficjalnie. Daloby rade ale raczej by ci nikt nie pozwolil robic przedmioty z 4 semestru. Jedynie co masz szanse to chyba " konstrukcje drewniane" ale watpie.

To ze ci rysunek minal i mylissz ze bedziesz mial wiecej czasu to jestes w grubym bledzie :) analiza II jest trudniejsza. Miernictwo II jest glupsze. Wejdzie wam autocad na rysunku. Informatyka z C++ ( bzdura totalna :) ) materialy budowlane. No i na koniec wymieniania zostawilem sobie mechanike teoretyczna :) ten wolny czas zagospodaruj zeby miec 4 z mechaniki i nie pisac egzaminu i isc na sam ustny ( ktory tez jest pisemny; p ) ale Szczesniak przepisuje praktycznie ocene z cwiczen na tym egzaminie.

Radze ci kuj zeby ominac ten egzamin bo ludzie za 4-5 razem to zdaja dopiero aaa i jeszcze jedno bez tego nie mozesz wytrzymalosci materialow I robic wiec ... to samo za siebie mowi
  • CartMaN

aa no i kreska II jest jeszcze ktora tez jest gorsza niz I
  • Jawor.

ambitny sie znalazł xD awans to zrobisz jak cie z wydziału wypie_dolą i zaczniesz od nowa :P
    mechana to pryszcz w porównaniu z wydymałą, ale łatwa nie była, więc lepiej sie przyłożyć... w sumie nic więcej dodać nie moge do tego co Cartman powiedział :)
  • miszel

Nadgorliwość gorsza od faszyzmu!!!!!! ja bym na Twoim miejscu robił awansem Wydymałe 2!!:) a tak serio to ciesz się chwilą bo wydymała na Ciebie czeka!!:P
  • wujek_tomek

jak chlopak chce, niech probuje szczescia, tylko pytanie czym zyc??? ksiazkami?
  • błoooj

heh...duży szacun za tego posta, olej awans, zrób 2 sem..ha
  • }-> sweetest perfection <-{

:| jak można coś robić awansem po pierwszym semestrze, i przede wszystkim po co? :| osłabłam :P

btw moim zdaniem kreska II była łatwiejsza :DS
  • JACEK

Myślał indyk o niedzieli... SESJA najpierw!! :/
    A moim zdaniem 2 semestr był zajebiście lajtowy i aż żal byłoby go sobie bruździć jakimiś awansami :)

• dodoubleG

hehehe...dobre dobre :) Cartman dobrze rzecze lepiej mechane na 4 zaliczyc miec to ze lba; )Ale tym awansem to mnie zaskoczyles :D
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)