PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy może ktoś wie jak to jest jak się ma 4 z ćwiczeń z Miernictwa w 1 semestrze ?? Czy pisze się połowę egzaminu czy cały czy jak ?? mógłby ktoś przedstawić jak to jest.. .. ..
  • wujek_tomek

z tego co kojarze mozna jedynie przystapic do zerowki, egzamin pozostaje taki sam.
  • Anonim

taki wariant raczej odpada bo słyszałam wersje że Ci co mają 4 piszą tak jakby egzamin z drugiego semestru tylko
  • Jawor.

nie lepiej sie spytac prof Pałysa? to życiowy człowiek jest :)

o kurde przypomnialem sobie ze nie mam wpisu z praktyk; d
  • Bartek

>;] napisał
    >z tego co kojarze mozna jedynie przystapic do zerowki,
    >egzamin pozostaje taki sam.

zerowka jest dla kazdego, z reszta juz byla; ]
  • LAska

ci co maja 4 to pisza tylko z drugiego semestru i w zeszlym roku zdaje mi sie zerówke pisali tylko ci co mieli 4...
  • BARTEK ADAMCZYK

a da się rozdzielić jakoś materiał na 2 semestry ?? kiedy sie zaczyna II jakim tematem ?? może ma ktoś jakieś ściągi ?? materialy ??
  • Marcin

planimetra i dalej to chyba poczatek drugiego semestru. a materiały czyli pytania i odpowiedzi na egz. to oczywiście u pana w xero; ) nawet w zeszłym roku gotowe ściagi były :P
  • Warpi

drugi egzamin zerowy z miernictwa niezly sport... sciaganie na najwyzszych obrotach mam nadzieje ze zaliczylem... chociaz ksiazka mnie nie wspomogla ale sms tak:)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)