-
Anonim
Czy może ktoś wie jak to jest jak się ma 4 z ćwiczeń z Miernictwa w 1 semestrze ?? Czy pisze się połowę egzaminu czy cały czy jak ?? mógłby ktoś przedstawić jak to jest.. .. .. -
wujek_tomek
z tego co kojarze mozna jedynie przystapic do zerowki, egzamin pozostaje taki sam. -
Anonim
taki wariant raczej odpada bo słyszałam wersje że Ci co mają 4 piszą tak jakby egzamin z drugiego semestru tylko -
Jawor.
nie lepiej sie spytac prof Pałysa? to życiowy człowiek jest :)
o kurde przypomnialem sobie ze nie mam wpisu z praktyk; d -
-
>;] napisał
>z tego co kojarze mozna jedynie przystapic do zerowki,
>egzamin pozostaje taki sam.
zerowka jest dla kazdego, z reszta juz byla; ] -
LAska
ci co maja 4 to pisza tylko z drugiego semestru i w zeszlym roku zdaje mi sie zerówke pisali tylko ci co mieli 4... -
BARTEK ADAMCZYK
a da się rozdzielić jakoś materiał na 2 semestry ?? kiedy sie zaczyna II jakim tematem ?? może ma ktoś jakieś ściągi ?? materialy ??
-
Marcin
planimetra i dalej to chyba poczatek drugiego semestru. a materiały czyli pytania i odpowiedzi na egz. to oczywiście u pana w xero; ) nawet w zeszłym roku gotowe ściagi były :P -
Warpi
drugi egzamin zerowy z miernictwa niezly sport... sciaganie na najwyzszych obrotach mam nadzieje ze zaliczylem... chociaz ksiazka mnie nie wspomogla ale sms tak:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne