-
miszel
chciałbym sie dowiedzieć jak się do tego przygotować?? i czy są jakieś zadania z wykładów albo w ksero ??pzdr:) -
chmielu
z tego co pamietam to gdzies byly wyklady w pdf'ie albo na stronie. najlepiej przygotowac dobre sciagi z dowodow i umiec zastosowac teorie do zadan;) czyli to co na kazdym egzaminie a'la matema'tyka:) -
Redmer
w ksero cos jest z tego co pamietam, dzis bralem materialy na wydymale i sobie przegladalem tez numerki:> takie glupoty ze az szkoda mowic, a bedzie trzeba sie tego nauczyc :( -
Irek
no co Ty przeciez to chyba to samoco bylo na kartkowkach; ) a teorie sie sciagnie .... jak zawsze... :P -
-
Cassper
a jak ktoś miał same 1 z kartkówek:P to raczej nie bedzie miał wesoło na egzamie... Zjebane te numerki, kto to wogóle daje na Lądówce!! Ludzią tylko czas zabierają na głupoty -
Cassper
ma może ktoś jakieś materiały do metod numerycznych? chodzi mi o jakieś sciągi w wordzie napisane albo itp :P -
Jawor.
-
Cassper
dokładnie na to liczę :DD. Student bez ściąg jest jak niebo bez gwiazd:P ..ale to zabrzmiało;] -
Irek
skoro już dajemy ładne porównania to ja dodam że student bez warunku to jak żołnierz bez karabinu...ale bez ściąg to też to samo :P
ja sobie drukuje w ramach ściąg wykłady w skali 1:9 -
solarka_87
-
błoooj
z kim macie ten egzam? mam zadania do satkowskiego z ost lat, jakies 4 zestawy -
błoooj
-
ewqa
jutro ktorys z tych Panow ma konsultacje i podobno mowi na nich co bedzie na egzminie :P wiec jakby ktos sie chcial wybrac i czegos sie dowie to moze tu wrzucic :) -
solarka_87
-
Irek
-
ewqa
wlasnie nie wiem dokladnie o ktorej ...; P to najlepiej idz rano, poczekaj az beda a potem wpisz tu czego sie dowiedziales :P -
dobrze gada;) ktos chetny?... czyli ktos z tych co nie maja jutro szmat;)
-
Anonim
a czy moge prosić o te zadania z metod do sadkowskiego ?? >:)
ładnie proszę...na mail bluekatie@o2.pl z góry dziekuje :) -
miszel
Byłem na konsultacjach i "troche" siwego dziadka i powiedział mi tak:
metoda stycznych albo siecznych może być każda na 50% bisekcji raczej ma nie być, aproksymacja zadanie typu takiego jak było na kartkówce, metoda parabol i trapezów ale żeby umieć złożony i prosty wzór oraz błędy tych metod, możliwe że będzie zadanie funkcjami sklejanym wyznaczyć układ równań gdzie jest alfa i beta ale nie powiedział czy to zadanie ma być napewno... pozdrawiam
ps. niektóre rozwiązania np parabol trzeba będzie narysować na wykresie... -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne