PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vilq5

Ktoś wie co ma być ?? Byliście na konsultacjach ??
  • dodoubleG

dzisiaj bylismy u woYciechowskiego i powiedzial ze sam jeszcze nie wie co bedzie bo sie nie zastanawial. Proponuje jutro pojsc i sie spytac tylko tym razem ktos inny...moja gebe juz zapamietal;]
  • Figo

wez juz nic nie mow na temat swojej geby
  • dodoubleG

moge zaczac mowic o Twojej...ale chyba bys tego nie chcial :D
  • Karolina

Hmmmm... a z czego ja się mam tego nauczyć? nie mam żadnych materiałów... jakieś propozycje? :P
  • dodoubleG

proponuje nie bawic sie w czytanie wykladow, tylko zaopatrzyc sie w materialy u pana Xero. Takie 50 pare pytan z odpowiedziami. Z tych pytan na egzaminie byly chyba ze trzy....
  • Karolina

Dobrze dobrze :-) To spróuje... Dziękuje; -)
  • Figo

no no dobry pomysl. Pawel z doswiadczenia doradza
  • MINIO

a ja własnie katuje wykłady [slajdy] i Wam powiem ze tam jest sporo rzeczy;)... i tez widze kilka tematow z poprzednich terminow
  • dodoubleG

Olej wyklady :D Ja juz nawet tego nie tykam:) Przejechalem sie na tym i wystarczy...
  • JACEK

>MINIO napisał
    >a ja własnie katuje wykłady [slajdy] i Wam powiem ze tam
    >jest sporo rzeczy;)... i tez widze kilka tematow z
    >poprzednich terminow

No to by było nieuczciwe ze strony prowadzącego, gdybyś w wykładach nie znalazł tematów z egzaminów :)
  • MINIO

ale jak oleje wyklady tzn ze do jutra nie mam sie z czego uczyc;) wiec wole symulowac nauke przy pomocy zbednych i watpliwych pomocy naukowych niz jutro rano powiedziec sobie [jak czesto to mi sie w sesji zdaza] "oooo ku*wa znowu nic wczoraj nie zrobilem";)
  • Zdzisek1987

"WEZ SIE JAKPCO OGARNIJ"-Lewy komentujący Twą wypowiedź, zaznaczę że do komentarza się przyłączam, jak zresztą gady moje również:8
  • CartMaN

Dzisiaj ma wojciechowski konsultacje od 16-17. Wartaloby zeby ktos poszedl ktos kogo kojarzy :) . Pewnie ci co na wyklady chodzili to juz zaliczyli :) . Moze uchyli rabka tajemnicy co bedzie :)
  • CartMaN

Bylem dzisiaj u wojciechowskiego. Mowil ze nie wie jeszcze jakie pytania bo dopiero teraz uklada. Ale powiedzial ze bedzie kamien ceramika i napewno cement. Cos z betonu i powiedzial ze moze domieszki bo ich nie bylo jeszcze. Jak sie spytalem czy kruszywa beda to tez tak jakos niechetnie popatrzyl na mnie :P
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)