-
_CzeREq_
Lista na która będzie się można wpisywać zawiśnie jutro po południu gdzies w okolicach dziekanatu i zostanie tam do 12 lutego jakoś tak do południa. 13 mija termin składania podań, a że to akurat środa, i dziekanat jest nieczynny...; ] to trzeba to zrobić we wtorek.
Jesli udałoby się zebrac jedną grupę, to może Dzierżan pozwoli na zrobienie pościgu. Co prawda od 3 lat nie było żadnych poscigów, z żadnych przedmiotów, ale może po prostu nasi poprzednicy tak się zajebiście uczą, że nie ma kto poprawiać ćwiczeń; )
Niestety opłat się chyba uniknąć nie będzie dało... ale płacić i tak trzeba będzie, a dodatkowe 7 ETCs-ów na koniec roku jest dość dobrą opcją. No i potem jest perspektywa kombinowania dalej... -
Anonim
>_CzeREq_ napisał
>Jesli udałoby się zebrac jedną grupę, to może Dzierżan
>pozwoli na zrobienie pościgu. Co prawda od 3 lat nie było
>żadnych poscigów, z żadnych przedmiotów, ale może po
>prostu nasi poprzednicy tak się zajebiście uczą, że nie
>ma kto poprawiać ćwiczeń; )
Życze Wam oczywiscie jak najlepiej, ale ten problem jest co roku, i co roku ktos ma nadzieje na poscig :/ Niestety tylko nadzieję.
-
..:KaŚkA:..
A czy osoby (np. ja:)) majac nizaliczona mechanika i chodzac od tego semestru na mechanike mogłyby chodzic rowniez na wytrzymalosc?
-
okoko
hahahaha nigdy w zyciu nie zgodza sie na poscig, duzo osob juz probowalo...zawsze bez skutku!pzdr -
-
Anonim
>..:KaŚkA:.. napisała:
>A czy osoby (np. ja:)) majac nizaliczona mechanika i chodzac
>od tego semestru na mechanike mogłyby chodzic rowniez na
>wytrzymalosc?
>
Oj nie sądze... Niewielkie masz szanse -
_CzeREq_
>tweety napisał
>>..:KaŚkA:.. napisała:
>>A czy osoby (np. ja:)) majac nizaliczona mechanika i
>chodzac
>>od tego semestru na mechanike mogłyby chodzic rowniez na
>>wytrzymalosc?
>>
>
>Oj nie sądze... Niewielkie masz szanse
Z tego co mówiły miłe Panie w dziekanacie - takie pytania to do prowadzących poszczególne zajęcia (w tym wypadku ewentualnego prowadzącego pościg; P z wyddymały). Może będziesz w stanie ich przekonać...
A co do samego pościgu... może się uda, moze nie... ale złozyc podanie z dwudziestoma kilkoma podpisami nie zaszkodzi... jak nie będziemy próbowac to na pewno się nie uda; ] -
miszel
-
tez jestem za;) ostatecznie nadzieja matka głupich ale kazda matka kocha swoje dzieci;)
-
Jawor.
20oma podpisami? :d ty w naszej grupie jest polowa wiec ja mysle ze to sporo wieksza liczba osob :D -
CartMaN
sratattata juz widzialem cos podobnego rok temu jak chcielismy spend we wrzesniu z mechany :) kazdy ze starszych rocznikow sie z nas smial a tu sie udalo i ja np zaliczylem ten spend we wrzesniu i potem od razu jebnalem egzamin. Wam latwo to mowic bo pewnie jestescie juz po tym :) . Najlepiej tylko ludzi zniechecic na samym starciu
PS. Ja tez sie pisze -
Anonim
To nie zniechęcanie, tylko 5-letnia znajomosć wydziału. Powtarzam że zycze wam jak najlepiej - sam tez bym chcial zeby to i owo zmieniło sie tu na lepsze - ale moje doswiadczenia sa takie a nie inne. Po prostu pamietam proby mojego rocznika - ludzie sie starali i o poscig z mechany, i sped w wydymały - jak i powtarzajace sie rokrocznie propozycje i ich mizerne efekty. Ale jak Wam sie uda to bedzie tylko dobrze, wiec jestem dobrej mysli. -
JACEK
Idę na to!!
dodam jescze ze w zimie rok temu był drugi spęd algebry. Algebra to nie WM, ale tez nie było takie hop-siup.
-
miszel
-
JACEK
Informujcie wszystkich co ujebali WM1 o tej inicjatywie. Niech bedzie nas jak najwiecej! -
Bordo'wy
to moga byc i 3 grupy poscigowe.. prawie 30 os to juz jest z grup 2 i 3 , a mamy grup 6... w razie co ja sie pisze -
Bordo'wy
w razie co w podaniu warto podkreslic, ze jest naprawde duzo osob i bedzie nas trudno porozdzielac do innych grup w przyszlym roku tymbardziej, ze rocznik 88 jest duzo wiekszy niz nasz, a liczba prowadzacych sie zmniejszyla o dr raczke, wiec nie wiem jak oni maja zamiar sie uwinac sie z tym wszystkim. to tylko dbanie o ich interes; ) -
JACEK
>Bordo'wy napisał
a liczba prowadzacych sie zmniejszyla o dr raczke,
A co sie stało? Czyżby kopnął w kalendarz ?
-
}-> sweetest perfection <-{
im jest na rękę, jak jest mniej osób w grupach, bo łatwiej jest prowadzić zajecia. a nawet jeśeli, to zajęcia i tak najczęściej są w dużych salach, więc z przydziałem do grupy problemu by nie było. albo by zrobili osobną grupę dla Was. heh :|
fajnie że udało się zrobić kolokwium ratunkowe z mechaniki, ale nie będą Was przez całe studia przeciagać spendami, poprawkami i grupami pościgowymi, których i tak nie robią...
tak czy inaczej - trzeba walczyć o nasze, tak więc pwodzenia :) -
Hekate królowa życia
jaki optymizm...Dzieki za wparcie ale mowienie typu mam nadzieje ze ci sie uda ale raczej na bank nie, nie jest w żaden sposób motywujące wiec sobie darujcie.Ja jutro sie przejde do pani Kruk i spytam czy miała by ochotę coś takiego prowadzić.Co do dziekana to moge się z wami przejść bo już miałam z tym przyjemniaczkiem kontakt i faktycznie nie za miły, ale drugi pro dziekan od spraw studentów jest ponoć spoko.Z 1 grupy jest nas 13 osób widze że się zbiera pół roku a nie jedna grupa; P -
_CzeREq_
To daj jakoś znać jak poszło z Krukową. Nie wiem, czy to nie dziekan będzie gadał z ludźmi od wytrzymałości o grupie pościgowej, ale info o ewentualnej chęci któregoś z prowadzących będzie dobrym argumentem.
Z dziekanem jako takim sobie poradzimy, nie będzie to jakiś specjalnie duży kłopot. Doświadczenia z nim tez już mam; ]
Fajnie, że jest jakiś odzew. Oczywiście przekazujcie info dalej. Ja w obrębie tego co mogłem, to zrobiłem... Ale nie wiedziałem, że aż tyle osób nie zaliczyło... hardcore...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne