-
Anonim
Ech.. dziś inauguracja roku. Jak było każdy wie, nic dodać nic ująć; P Jeśli jest ktoś z grupy 3 (ewentualnie z jakiejś innej bądź z innego rocznika) piszcie -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Dysia
No to ja chciałabym się tylko kolegów zapytać :) Jakie mieliście wyniki na maturze, że się dostaliście na taki fajny kierunek studiów? :) Bo ja się teraz po próbnych maturach bardzo stresuję, że się tam do Was nie dostanę :( -
Piotrek
prog punktowy 30 pkt wiec naprawde nie bylo trudno :)
p.s 30/200pkt :) oczywiscie mowie o egzaminach wewnetrznych bo pisalem stara mature -
Anonim
nie wazne czy nowa czy stara matura. minimum na nasz wydzial to bylo 30 punktow rekrutacyjnych na ktore sie przelicza punkty z nowej matury lub egzaminow. w przyszlym roku powinno byc chyba troche wiecej ale mysle ze niewiele. moze bede musial zaczynac od nowa... :P -
Anonim
Jeśli chcesz sie dostać na nash kierunek to gorąco polecam ci drogę konkursową. Nie dość, że na studia się dostaniesz to jeszcze kasę mozesz zarobić. Informacje na temat konkursu powinny być na stronie naszego wydziału. Laureat konkursu musi jedynie zdać maturę i złożyc dokumenty. Konkurs nie jest wcale trudny. Uważam że kazdy licealista jest w stanie dostac się na studia tą drogą trzeba tylko chcieć. Ja się tak dostałem. Miałem najdłuższe wakacje w życiu.....(Ps nie pytaj się o konkurs w gmachu głównym tam nigdy nic nie wiedzą....)<nie wiem czy w tym roku jest konkurs... musisz to oblookać...> -
Anonim
Jeśli chcesz sie dostać na nash kierunek to gorąco polecam ci drogę konkursową. Nie dość, że na studia się dostaniesz to jeszcze kasę mozesz zarobić. Informacje na temat konkursu powinny być na stronie naszego wydziału. Laureat konkursu musi jedynie zdać maturę i złożyc dokumenty. Konkurs nie jest wcale trudny. Uważam że kazdy licealista jest w stanie dostac się na studia tą drogą trzeba tylko chcieć. Ja się tak dostałem. Miałem najdłuższe wakacje w życiu.....(Ps nie pytaj się o konkurs w gmachu głównym tam nigdy nic nie wiedzą....)<nie wiem czy w tym roku jest konkurs... musisz to oblookać...> -
Anonim
w tym roku i tak wystarczylo zdac mature :P
30 pkt dostaje sie po zdaniu matmy i fizy na 30pkt (z podstawowej i rozszerzonej) :D tylko ze za mature kasy nie daja... -
maciej
to ja podpowiem za konrada, ze konkurs w tym roku jest a pierwszy etap nalezy złożyc/wysłac do dnia 31 stycznia
wiecej info na http://www.inmat.pw.edu.pl w zakładce kandydaci/konkurs
powodzenia to moze dołączysz do chlubnego grona laureatów I miejsca tego konkursu:D -
Anonim
...a przede wszystkim do jeszcze bardziej chlubnego grona WIMowcow :D -
Dysia
No więc jeśli konkurs wydaje się Wam taki strasznie banalny :) To nie wiem czy chcę mieć takich kolegów na uczelni :) No ale co tam spróbować nie zaszkodzi... dwa tygodnie... może się uda... Perspektywa dołączenia do waszej elity jest zbyt kusząca żeby się jej oprzeć :) -
Anonim
CZY MY WYGLĄDAMY NA KUJONÓW????? Konkurs na naszym wydziale nie cieszy sie zbyt dużą popularnością. To dziwne.... Jest to bowiem doskonała alternatywa pozwalająca na ominięcie całego rabanu z rekrutacją. Ale najlepsze były wakacje od 13 czerwca do 1 października..... to były czasy. Zdał bym sobie jeszcze raz maturkę.... -
Anonim
-
Anonim
-
-
-
Chomiczek
-
Anonim