PW - Inżynieria Materiałowa [272]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ωασ.™

nikogo tu nie ma :( myslalem, że mozna sie na jakies piwko ustawic przed inauguracją, tak jak chyba poprzedni rocznik :P ale widze, ze nie za bardzo jest z kim.
  • Milka

Hej, ja chętnie:)
  • ωασ.™

spoko, to teraz trzeba wiecej os zebrac. :)
  • anarchia

Hej, takie pytnko; ) jestem po klasie biologiczno-chemicznej, do czynienia miałam z matematyką tylko podstawową i w związku z tym zastanawiam się, czy będzie mi bardzo ciężko na tych studiach? Jak u was wygląda matma?
  • michau

Bardzo mi się nudzi i czytam sobie forum, więc może przy okazji się udzielę. :>

Otóż: też jestem po biol-chemie i też miałem takie obawy! Na szczęście wszystko, czego się będziesz uczyć na matmie, to całkiem nowe rzeczy, więc właściwie wszyscy startują z równego poziomu. Myślę, że nie masz się czym martwić; ja np. nie miałem większych problemów (od października III rok :>). Także wyluzuj, nie ma się co martwić na zapas!
  • anarchia

dzięki za odpowiedź; )
  • lacart

Witam wszystkich, również bardzo chętnie wybrałbym się na jakieś piwko przed inauguracją:P
  • ωασ.™

ogarnał ktoś co z wpłatami za legitke i indeks? co, gdzie, jak i kiedy? :P
  • Woź niak

http://www.inmat.pw.edu.pl/index.ph...
    cieszcie się i radujcie

a jakby mi ktoś powiedział czy na skierowaniu na badania jest coś oprócz "niekorzystnych czynników psycho-fizycznych itd." to byłoby fajnie :)
  • ωασ.™

chyba nie ma :P ja mialem tylko to. Prócz lekarza medycyny pracy, musialem mieć jeszcze tylko okuliste :)
  • R.

i badania donieść najpóźniej w dniu rozpoczęcia (przed rozpoczęciem), a dowody wplaty bodajże przy braniu legitymacji
  • Woź niak

dzięki :)
  • długosz.

A jak jest z "podstawą nauki o materiałach" i ćwiczeniami z chemii??? Idzie się dogadać żeby chodzić na zajęcia do innej grupy czy coś czy raczej lepiej nie robić problemu tym ćwiczeniowcom?
    Pytam konkretnie o te zajęcia, bo liczę na to, że tylko te nie zostaną mi przepisane :)
  • R.

najłatwiej pójść i spytać... :)
    to są pozytywnie nastawieni ludzie :) nie powinno być większych problemów

ćwiczenia/seminarka z PNoMu trwa drugie pół semestru - po skończeniu wykładu bodajże
  • monika

witam:D

kilka stron wcześniej ktoś pytał o wyjazd integracyjny wydziału.
    A więc, wyjazd jest planowany na 21-23 października. Wyjazd w piątek po zajęciach, powrót w niedzielę popołudniu.

Rezerwujcie już sobie ten termin;)

Szczegółowe informacje i zapisy po rozpoczęciu roku:)
  • długosz.

ktoś założył tą grupę na facebook'u, o czym było mówione?
  • ωασ.™

nie :P ja chcialem założyć, ale niestety nie mam nikogo do zaproszenia, wiec nie mogę tego zrobic...
  • ωασ.™

https://www.facebook.com/groups/107... grupa nasszego roku na fejsie; )
| |

Ciach bajera. Lamusow trzeba gnac!!

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)