-
ωασ.™
nikogo tu nie ma :( myslalem, że mozna sie na jakies piwko ustawic przed inauguracją, tak jak chyba poprzedni rocznik :P ale widze, ze nie za bardzo jest z kim. -
Milka
-
ωασ.™
-
anarchia
Hej, takie pytnko; ) jestem po klasie biologiczno-chemicznej, do czynienia miałam z matematyką tylko podstawową i w związku z tym zastanawiam się, czy będzie mi bardzo ciężko na tych studiach? Jak u was wygląda matma? -
-
michau
Bardzo mi się nudzi i czytam sobie forum, więc może przy okazji się udzielę. :>
Otóż: też jestem po biol-chemie i też miałem takie obawy! Na szczęście wszystko, czego się będziesz uczyć na matmie, to całkiem nowe rzeczy, więc właściwie wszyscy startują z równego poziomu. Myślę, że nie masz się czym martwić; ja np. nie miałem większych problemów (od października III rok :>). Także wyluzuj, nie ma się co martwić na zapas! -
anarchia
-
lacart
Witam wszystkich, również bardzo chętnie wybrałbym się na jakieś piwko przed inauguracją:P -
ωασ.™
ogarnał ktoś co z wpłatami za legitke i indeks? co, gdzie, jak i kiedy? :P -
Woź niak
http://www.inmat.pw.edu.pl/index.ph...
cieszcie się i radujcie
a jakby mi ktoś powiedział czy na skierowaniu na badania jest coś oprócz "niekorzystnych czynników psycho-fizycznych itd." to byłoby fajnie :) -
ωασ.™
chyba nie ma :P ja mialem tylko to. Prócz lekarza medycyny pracy, musialem mieć jeszcze tylko okuliste :) -
R.
i badania donieść najpóźniej w dniu rozpoczęcia (przed rozpoczęciem), a dowody wplaty bodajże przy braniu legitymacji -
Woź niak
-
długosz.
A jak jest z "podstawą nauki o materiałach" i ćwiczeniami z chemii??? Idzie się dogadać żeby chodzić na zajęcia do innej grupy czy coś czy raczej lepiej nie robić problemu tym ćwiczeniowcom?
Pytam konkretnie o te zajęcia, bo liczę na to, że tylko te nie zostaną mi przepisane :) -
R.
najłatwiej pójść i spytać... :)
to są pozytywnie nastawieni ludzie :) nie powinno być większych problemów
ćwiczenia/seminarka z PNoMu trwa drugie pół semestru - po skończeniu wykładu bodajże -
monika
witam:D
kilka stron wcześniej ktoś pytał o wyjazd integracyjny wydziału.
A więc, wyjazd jest planowany na 21-23 października. Wyjazd w piątek po zajęciach, powrót w niedzielę popołudniu.
Rezerwujcie już sobie ten termin;)
Szczegółowe informacje i zapisy po rozpoczęciu roku:) -
długosz.
-
ωασ.™
nie :P ja chcialem założyć, ale niestety nie mam nikogo do zaproszenia, wiec nie mogę tego zrobic... -
ωασ.™
https://www.facebook.com/groups/107... grupa nasszego roku na fejsie; )