-
Aneta B.
takie krociutkie pytanka:
na poczatek do studentow pierwszego roku: ile tak wlasciwie mielismy wykladow z ponmu?
policzylby ktos i napisal?
bo ja sie zastanawiam czy mam wszystko; )
a do starszych ludzików - co moze byc na kolokwium z pnomu?
nie mieszkam w akademiku i nie mam dostepu do informacji tam krążących. [niestety; )]
zastanawiam sie jak dokladnie i czego w szczegolnosci trzeba sie nauczyc
pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi :)
Aneta -
M
-
Aneta B.
-
Anonim
u was to sie nazywalo struktura stopow
a z tego co ja slyszalem to na pewno bedzie wykresik z przemianami fazowymi. jesli on jest zle to podobno dalej nie sprawdza pracy mimo ze nie jet az tak wysoko punktowany. oprocz tego cala teoria, definicje itp. na szczescie chyba nie bedzie wzorkow. -
-
Aneta B.
-
M
Czyli SS-y po staremu. Nie wiem kieyd to macie, ale pewnial to krzywe chłodzenia i dwa jakieś pytanka, źle albo brak krzywych i niezaliczone -
Anonim
w skrocie
wkuwacie na blache krzywe chlodzenia
idziecie
rysujecie krzywe
zaliczacie
:)
to dla takich ktorych zadowala 3 :) -
Anonim
-
Alex
-
maciej
3mam za nas wszystkich kciooki bo slyszałem plotkę ze w grupie 3. zaliczyła tylko jedna osoba... -
Anonim
-
maciej
-
Marteczka
jak ktoś ma proble z krzywymi chłodzenia, to może mogłabym pomóc:) zapraszam jakby coś;)
powodzeenia11
-
Tomek
u nas na PG to sie chyba nazywalo materialy a rozwoj cywilizacji :D tez na PW was tak cisna z mechaniki i wytrzymalki?:D -
-
MALWA
hej!
sluchajcie mam takie pytanie. tam na str wimu sa wyniki koncowe z pnomu a na liscie w ogole nie ma mojego numeru indeksu;////// gdzie ja mam to sprawdzic???
z gory dzieki:) -
R.