-
Liske
Yo!
Jest temat o przedmiotach obieralnych, to trzeba analoginczy zrobić do promotorów i prac magisterskich. Po roku lab dyplomowego, seminariach rok piąty ma na pewno już wyrobione opinie. -
Krzyś
-
Liske
Ja jutro będę chwalił swoich promotorów i mgr na analitach. Dziś nie mam czasu yo -
Liske
Ja jestem bardzo zadowolony ze swojej magisterki na chemii analitycznej. Wogóle magisterki an analityce to fajna sparawa, większość znajomych pokończyła badania grubo przed czerwcem. Nie wspomnę już o specjalizacji na bioanalityce, gdzie to robią ludzie LPTy które można śmiało nazwać pracownią przeddyplomową. Projekt z lptów to pewnie jakaś 1/3 części doświadczalnej z późniejszego dyplomu i z 2/3 części literaturowej. Generalnie na analitach jest prosta robota - albo wychodzi albo nie :) Moja kombinacja promotorów to dr Lena Ruzik i prof Mirosław Mojski. Oboje bardzo sympatyczni i zaangażowani w prace magisterską. Jest to dość istotne, bo czasem sie spotyka promotorów którzy mają w dupie to co robisz, albo takich którzy sprawdzają prace po 3 tygodnie. Gdyby nie moje wrodzone lenistwo mógłbym mieć na dobrą sprawę tytuł magistra już miesiąc temu :)
Innymi słowy - polecam :) -
-
Liske
-
Andrzejek
-
Liske
-
Tomaszek
-
Anonim
>Liske napisał
>nikt więcej nie powie o swoich doświadczeniach
>dyplomowych?
a idź pan w chuj... -
Liske
-
Krzyś
Ja pisalem u prof. Brzozki ... jak ktos jest ciekawy, jak bylo i generlanie jak jest w Chemical Sensors Research Group, to zapraszam na priva:) -
Zważywszy na to, że większość naszych starszych kolegów już się obroniła i coraz więcej ludzi z 5 roku wczuwa się w magisterkę odśnieżam temat. Piszcie swoje uwagi, zażalenia i polecajcie/nie polecajcie promotorów. Ja ze swojej strony napiszę coś jak zacznę coś konkretnego robić w końcu :)
-
Anonim
Ja mogę jedynie powiedzieć, że prace magisterskie potrafią niespodziewanie zmienić zarówno promotorów, jak i temat :3
I to bardzo hardcorowo...
Na razie sesja w tyłek gryzie, więc też nie mam żadnych konkretów do przekazania. -
ewcia
mam prośbę - czy mógłby się do mnie odezwać ktoś kto pisał prace u prof Arcta? bo mam kilka pytań...:) -
Krzyś
-
Kinga
Hej
Wie ktoś coś na temat promotorów na przemysłówce i na lekach i kosmetykach? Kto dba o studentów a z kim ciężko się dogadać? -
Liske
-
Kinga
faktycznie byl juz taki watek ale baaaaaaadzo okrojony ograniczyl sie tylko do oceny tuszy i poczucia humoru Szewczyka; )moze ktos wie cos wiecej? w zasadzie to mnie najbardziej zalezy na opiniach o Ciachu ale mysle ze info o innych promotorach przyda sie tez innym -
Co prawda osobiście nie robię magisterki u Ciacha ale z tego co słyszałem, to ma ciekawe tematy, trudny, i ciężko jest skończyć badania w terminie:) co do samego Ciacha jako promotora to nie mam pojęcia, ale jako wykładowca strsznie wszystko olewał :)
-
Kinga
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne