pw-mcb™ [471]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • justyna

Witam mam pytanie do starszych roczników! czy dr Pilarek mocno tępi tyc którzy nei zaliczyli ćw. z organów?? i jak wygląda sprawa np wzięcia biochemii i inz bioprocesowej awansem??czy czepiają sie tego zgadzaja sie i takie tam, bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje
  • Liske

dr Pilarek ma 3 głowy, zieje ogniem i całkuje po y
  • Anonim

i czyta grono :)
  • Anonim

i tępi okropnie :D żyć nie daje, ogólnie można się nabawić zespołu obsesyjno-kompulsywnego :)
    I generalnie, jak to - biochemia awansem? To jest ten ktoś na pierwszym roku, oblał organy i teraz chce na biochemię awansem? Ja myślę, że problem powstanie już z podpisaniem karty awansowej. Co do bioprocków - idzie zrobić; )
  • OneHotMinute vel Kacz

Widzę, że mało w życiu przeszłaś Asiu;)

Nie ma problemu z dopuszczeniem do zajęć, ale będziesz objęta specjalną dozą przygotowania do zajęć:P
  • Tomaszek

na moim roczniku szczególną dozę troski dr Pilarka otrzymywała grupa "D" - złożona z ludzi co nie zaliczyli organów. Czasy się zmieniają.
  • rudie Snowy

z innej beczki
    czy warto brać lektorat z angielskiego dla biotechnologów czy lepiej może warto zacząć drugi język? brał ktoś może taki lektorat specjalistyczny? proszę o pilne odpowiedzi, bo zapisy niedlugo się kończą; ) pozdrawiam!
  • Krzyś

Ang. dla biotechnologow jest OK:)
  • DarthLarwa

Lektorat dla biotech to tylko 30 godzin, wiec najpewniej bedzie trzeba jeszcze oprocz niego wziac drugi jezyk.

Ale bardzo warto isn na lektorat ang. dla biotech. nie jest latwy, ale bardzo sensowny i ciekawy.
  • Olus

Czy jest ktoś kto miał laborki z chfów z Barełą i zaliczył sprawozdanie z przewodnosci elektrolitów?
| |

Grono dla studentów biotechnologii na PW

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)