-
justyna
Witam mam pytanie do starszych roczników! czy dr Pilarek mocno tępi tyc którzy nei zaliczyli ćw. z organów?? i jak wygląda sprawa np wzięcia biochemii i inz bioprocesowej awansem??czy czepiają sie tego zgadzaja sie i takie tam, bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje -
Liske
-
Anonim
-
Anonim
i tępi okropnie :D żyć nie daje, ogólnie można się nabawić zespołu obsesyjno-kompulsywnego :)
I generalnie, jak to - biochemia awansem? To jest ten ktoś na pierwszym roku, oblał organy i teraz chce na biochemię awansem? Ja myślę, że problem powstanie już z podpisaniem karty awansowej. Co do bioprocków - idzie zrobić; ) -
-
OneHotMinute vel Kacz
Widzę, że mało w życiu przeszłaś Asiu;)
Nie ma problemu z dopuszczeniem do zajęć, ale będziesz objęta specjalną dozą przygotowania do zajęć:P -
Tomaszek
na moim roczniku szczególną dozę troski dr Pilarka otrzymywała grupa "D" - złożona z ludzi co nie zaliczyli organów. Czasy się zmieniają. -
rudie Snowy
z innej beczki
czy warto brać lektorat z angielskiego dla biotechnologów czy lepiej może warto zacząć drugi język? brał ktoś może taki lektorat specjalistyczny? proszę o pilne odpowiedzi, bo zapisy niedlugo się kończą; ) pozdrawiam! -
Krzyś
-
DarthLarwa
Lektorat dla biotech to tylko 30 godzin, wiec najpewniej bedzie trzeba jeszcze oprocz niego wziac drugi jezyk.
Ale bardzo warto isn na lektorat ang. dla biotech. nie jest latwy, ale bardzo sensowny i ciekawy. -
Olus
Czy jest ktoś kto miał laborki z chfów z Barełą i zaliczył sprawozdanie z przewodnosci elektrolitów?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne