- 1
- 2
-
Termin: 27.06-4.07.2009r.
Miejsce: Słowacja (Nizke Tatry oraz Slovenský Raj)
Termin zapisów: 8 kwietnia 2009r.
Więcej info: http://www.ichip.pw.edu.pl/pilarek/...
Zapraszamy wszystkich chętnych! -
Liske
no śliczna nazwa tematu Suniu. Możesz się uważać teraz za prawdziwego emo nk pokemona.
Nie no lol Sunia co Cie podkusiło do takiego tematu? Wróciła akcja "13 magazyn szczęśliwej trzynastolatki"?
Ostatnio ułożyłem sobie na półce w zaszczytnym miejscu 4 pudełka z dvd z ONS`ami i muszę przyznać, że robią wrażenie. Kawał zajebistych wspomnień. Znalazłem też tekturkę na której była tabelka. W wierszu o nazwie "Szymuś" w miejscu "walenie po worach" jest napisane "autocios" lol -
No panie, 15 minut spędziłem żeby coś takiego narysować :D wyróżnia się w końcu, nie? :D co do ONSów... kto był to wie, kto nie był, niech łapie okazję żeby pojechać, bo takie wyjazdy jak te naprawdę rzadko się zdarzają.:)
-
Liske
buehehe Sunia Ty już nie potrafisz pisać na forach nie robiąc reklamy przy okazji, co? xd -
-
ciężko jest. Ale najgorzej jest pisać jako ja - od razu mi się jakieś alternatywne osobowości włączają:D
-
Liske
-
Anonim
-
Liske
lol żyd sprzedaje pisanki. Chyba Ci się coś w główce pomieszało od tego piwa własnej roboty -
Anonim
>Liske napisał
>lol żyd sprzedaje pisanki. Chyba Ci się coś w główce
>pomieszało od tego piwa własnej roboty
a to ciekawe. Ty też go piłeś, tobie się nie pomieszało?
-
Liske
-
Anonim
a jednak, przypomij sobie dokładnie.
skoro już wspomniałeś o pisankach, to zapraszam na aukcje:
http://www.allegro.pl/show_user_auc...
-
-
Liske
>skoro już wspomniałeś o pisankach, to zapraszam na
>aukcje:
to twój pomysł na życie? -
Anonim
>Liske napisał
>>skoro już wspomniałeś o pisankach, to zapraszam na
>>aukcje:
>
>
>to twój pomysł na życie?
nie, ale jak zaczołeś mi go promować, to trzeba z tego korzystać -
Liske
no jak sprzedasz te jajka to może w końcu będziesz miał kase, żeby mi oddać za bilet na Come. W sumie to walczymy po tej samej stronie. -
DarthLarwa
Zapisy uczestników odbędą się w środę, 8 kwietnia br., w pok. 514 (gmach IChiP), w następujacych godzinach:
1000-1100: członkowie KNB "Herbion";
1100-1200: studenci 2-5 roku studiów kierunku biotechnogia.
Po zakończeniu zapisów zostanie podana informacja dotycząca ewentualnych wolnych miejsc. -
Anonim
Ja rozumiem, że sześć godzin w laboratorium trochę mi rypie mózg; ale bez kitu...
Nie ogarniam tego systemu zapisów; ]
I ponawiam pytanie Liska: kto jedzie?
-
-
Jeszcze jedno - warunkiem zapisu jest wplata zaliczki. Oczywiście nie trzeba się zapisywać osobiście :)
-
Liske
>Ana napisała:
>I ponawiam pytanie Liska: kto jedzie?
>
Liske`a
ewentualnie Liseka
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne