-
rozłajt
za moich czasów zarowno perfumy jaki uzaleznienia byly obowiazkowe
i nei narzekam
owszem o ile egzaminy pozostawialy wiele do zyczenia, zwlaszcza u Dr A, to pozostaje kwestia co checie robic w przyszlosci
Jesli interesuja Was kompozycje zapachowe, to te pytania nie są wcale idiotyczne
Poza tym co by nei zarucac Dr A - potrafi ciekawie prowadzic wyklady
No i pozostaje pytanie: poszlisci na ten wydzial (teraz to juz chyba nei jest wydzial tylko "miedzywydzial"; )) by zdobywac wiedze, ktora faktycznie Was ijnteresuje i bedziecie chcieli ja wykorzystywac w przyszlości, czy pzreslizgnąc si e po najmneijszej linii oporu?
Cokowliek teraz nei myslicie, taka wiedza, nawet skrawki ktore pozostana w pamieci po egzaminach, naprawde moze sie pzrydac w przyszlosci
chocby po to by zaimponowac innym; )
PS. jesli sa to pzredmioty obieralne to nie ma co sie ciskac, kazdy wie co go interesuje i jaka wiedze chciałby posiadac
a obieralnego u Ostasza nei polecam -
Tomaszek
-
Karinks
A czy macie coś ciekawego do powiedzenia na temat przedmiotu: Chemia oddziaływań lek-receptor?; ) -
Andrzejek
uczęszczałem:)
nie byłem na wszystkich wykładach, a na tych co byłem to było o klasyfikacji receptorów, o modelach oddziaływań, nieco ciekawostek, trochę o lekach dla psychicznie niezdrowych, sporo o zagadnieniach strukturalnych i troche o projektowaniu leku pod receptor
wykład jest prowadzony jasno i przejrzyście w odpowiednim tempie
egzamin mial być pisemny ale kiedy profesor przyszedł i zobaczył, że jest ok. 20 osób to powiedział, że robi ustny - ale generalnie było sympatycznie; 2 pytania, 5 minut, 5 w indeks i do domu...
no i jeszcze jedna uwaga: jest mało prawdopodobne, że wiedza zdobyta na tym wykładzie kiedykolwiek komuś się przyda i należy go potraktować raczej jak wykład dla zainteresowanych, jeśli Cie tematyka nie interesuje to się wynudzisz i nie ma sensu tego wybierać -
-
...
To może jeszcze ktoś coś napisze o tym co mamy na 7 sem. do wybrania czyli:
Podstawy chemii koordynacyjnej
Podstawowe surowce kosmetyczne
Podstawy działania biologicznego związków chemicznych
Środki powierzchniowo czynne
i do kogo lepiej iść na Projektowanie procesów technologicznych Synoradzkiego czy Kunickiego -
Liske
jakbym miał iść drugi raz to bym poszedł do Synoradzkiego. Bo wiedzę z zakresu LPTów i tak trzeba zgłębić a Synoradzkiemu chyba znacznie lepiej idzie przekazywanie.
Podstawowe surowce polecam bo lubiłem wykłady z dr Główczyk, czas zawsze szybko i ciekawie mijał -
...
-
Anonim
Czy ktoś pamięta zeszłoroczne pytania Wiecheckiego z Bt w przem ferm? -
Anonim
No to teraz jeszcze ja ładnie zapytam: może ktoś pamięta ulubione pytania prowadzących z Systemów Zapewniania Jakości? -
Marcin
Moglibyscie podzielic sie doswiadczeniami w temacie:
Biomateriały z aktywna funkcja przeciwdrobnoustrojową? -
Tomaszek
-
Liske
-
Krzyś
uzupelnilbym chetnie wypowiedz Tomasza, ale nie jestem w stanie... wytrzymalem tylko 1 godzine wykladu, ktory polegal na czytaniu slajdow niczym encyklopedii - i z tego co wiem to potem bylo jakies chore zaliczenie nieadekwatne patrzac na znikoma jakosc i przydatnosc w/w wykladu. Zachecony?:P -
A.
-
Marcin
Dzieki za info:)
czuje sie bardzooooo zachecony i juz wiem dlaczego 2pkty za 15h, "syf" i wszytsko jasne
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne