-
Anonim
Elo! Proponuje topic o śmiesznych tekstach i opcjach na zajęciach :)
Olszewski vel Pająk do auli: - to ile wychodzi?
Aula: Jeden!!!
Pająk: To wpiszemy dwa :P -
Tur
No ja już cały posiadany na kompie zasób wrzuciłem do działu !!!!!!!!!!!!, mam gdzieś jeszcze trochę w notatkach, to mogę potem wrzucać tutaj. A na pewno będzie, bo mam wykłady ze Styczkiem :D:D:D -
TB
Dr Zbysław Pluta na tablicy, wielkimi literami: KONSULTACJE: WORKI 10-12...
Prof. Żochowski: Kolokwium z dwutygodniowym wywieszeniem... -
TB
Dr Olszewski: Jak się nie nauczycie, to nie przychodźcie na kolokwium! Nie ma co powietrza marnować! -
-
TB
Kolega (nie autoryzował tego tekstu...) wchodził do dziekanatu "od tyłu". Przechodzi koło pokoju dziekana, a tam Sado siedzi i patrzy na niego posępnym wzrokiem.
Sado (cichutko, ledwo mówił): Pan do mnie?
Kolega energicznie kręci głową, że nie.
Sado: To się cieszę.
Kolega: Ja też... -
Anonim
Styczek w tą środe kumpel poszedł po wpis z MP I
"Dostał pan piątke?To chyba panu się książka należy." Szuka, jedna do śmieci:"Tą to nie" drga do śmieci: "Ta to wstyd, no to pan przyjdzie za tydzień to ja panu kupe jakąś."
;o)
i jeszcze "No i jak ten Krakus zapyziały wrzuci śmiecia do Wisły.. "
;o) -
Anonim
I Żochu odwrócony przodem do tablicy po moim ziewnięciu troche głośnym
"Ja wiem że to straszliwie nudne ale mogli by państwo ziewać troche ciszej" -
Grono.Net
ty mi lepiej mnie przypominaj! bo ja jeszcze na egzamin z teori sprężystości nie poszedłem do tej pory; -) -
TB
Coś jeszcze:
Nosal podczas omawiania projektu kolegi: "Albo Pan je kanapkę albo myje nogi..." -
Słowik
Oj tak... Nosal... ten czlowiek bedzie mnie nawiedzal za kazdym razem kiedy usiade do Fortrana...
"-Co pan robi??
-Nic... Komputer nie chcial sie uruchomic...
-Jak to nic... Na pewno Pan cos zrobil. NA PEWNO
-Na prawde... tylko wlaczylem przyciskiem POWER
-Wy wszyscy tylko bzyk, bzyk, bzyk i nic nie dziala... Przestancie bzykac, to przestaniecie psuc..."
I jeszcze:
"Jak pan idzie do dziekanatu z sali 146A to idzie pan korytarzem i wchodzi a nie opowiada mi pan ksztalt krzesla na ktorym pan siedzi i material z ktorego wykonane sa drzwi..." (odnosnie algorytmow) -
Anonim
Do koleżanki ktoś dzwonił na ćwiczeniach z Anala II z Olszewskim i nie miala tel. wyciszonego. Miala ustawiona melodyjke "tantarella". Olo to uslyszał i mówi: "Pani z mafii jest jakiejś? Smsy z Sycylii?!?"
-
Anonim
Na tych samych cwiczeniach, a byl to rok zamachu na WTC przeksztalcalem na tablicy jakąś calkę i wyszło mi cośtam razy k d fi więc czytam wynik "cośtam kadafi". Pająk na to "Pan uważa, teraz to niebezpieczne tak mówić" -
Anonim
Zwolińskiemu wpisaliśmy na listę Dartha Vadera. Zwolin czyta "Darth Vader, Vader! Jest na Sali?" Na to ktoś wydał kultowy odgłos "Khhhhhee ekhuuuu" a'la Sado jeszcze ktoś powiedział, że"Darth wyjechał do domu". Na to Zwolin "Dobrze, ale powiedzcie mu, że musi wrócić na kolokwium"... :P -
Tur
Styczek dzisiaj: "Gaz też człowiek"
A tak w ogóle to Styczek fajny numer zrobił na ostatniej sesji, nie wiem czy widzieliście. Na tablicy ogłoszeń na przeciwko swojego pokoju (obok Frączka) powiesił odkserowany fragment pracy kolegi, w którym był chyba jeden jakiś beznadziejnie głupi błąd ortograficzny oraz zdanie tak pochrzanione stylistycznie i gramatycznie, że kompletnie nic z niego nie wynikało (gościu przepisywał od kilku osób niekoniecznie skupiając się na treści :)). Na wywieszonej kopii widniał dopisek profesora Styczka: "Czy posiada pan maturę?" -
Anonim
A ksero egzaminu u Styka z cytuję "gas płynie w róże"??? i dopisek Styka: "róża to kwiat" -
Hiczkok
wczoraj na wkIII kmielismy skrecani i tam ste te stare mostki na ktorych sie odczytuje wynik. i pod koniec laborki tracz sprawdza nasze pomiary i mu sie nie podobają wiec sam usiadł i wykonał gest ala Obi-Wan/ hary potter i mierzy. a potem ja do kolegi za plecami tracza
'-miem czemu nam wyszły takie wynik
-??
- ja ich nie zaczarowałem'
i potem dostalismy atak śmiechawki -
Anonim
-
Anonim
Robiłam porzadki i znalazłam moje "notatki" z zajęć z Adamskim.
Oto jego niektóre zacne wypowiedzi; )
1. najpierw musi byc myśl
2. Świat pchają jednostki a nie zwykli zjadacze chleba
3. ludzie na studiach zapoznają się z tym, gdzie błądzi myśl ludzka
4. Edison - ja nawet nie wiem czy on znał tabliczkę mnożenia
5. my - mali ludzie, mali inżynierowie, małe człowieczki
6. najważniejszą rzeczą jest wiedzieć taką rzecz -
basiek
Słynny egzamin ustny z wydymałki;P
wchodzi student
-niech pan siada - Koło Mohra
-koło czego?
-dziekuje,nastepny... -
Anonim
A propos profa Andrzeja S.
"Mogę wleźć z butami pod całkę...";) - środa, wykład z Zaawansowanych metod mechaniki ... ple, ple...
...ten sam przedmiot, jakieś 3 miesiące temu (jeszcze zimno bylo):
Chodzi przy tablicy, nagle głośno pociąga nosem, używa ręki (w wiadomym celu), po czym:
- "Przepraszam za fliknięcie"; )
...i kolejne "fliknięcie"; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne