PW-MEiL [1416]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zych

Czolem
    Jest ktos w posiadaniu pytan z egzaminow z tego przedmiotu?

• Tur

Ja jestem. Wrzuciłem zresztą na 'młode' forum - http://brinx.host24.pl/mel
  • Tur

A jakby jakiś problem z forum to próbuj pierwszy raz się rejestrować z hasłem MEiLS3m4, mi pomogło. I nie pytaj czyj pomysł z hasłem, nie mój :). A jakby coś jeszcze nie tak to daj znać, podeślę na maila. A - od razu zastrzegam ze nie mam rozwiązań :)
  • Zych

dawaj na maila

p.zych <at> bmp.net.pl
  • Tur

Poszło, jak nie dojdzie to daj znać, bo mi coś skrzynka ostatnio odp...la
  • Anonim

Czy cos wiadomo na temat 0-owki, kiedy, o ktorej i gdzie bedzie??
  • Hiczkok

14.06 o 15;15 w T0
  • Anonim

Wielkie dzieki za info, to juz wiem co mnie czeka w najblizszej przyszlosci; )
    pozdrawiam
  • Sidd'

Płyny o numerku "3" to pikuś... schodki się zaczynają podobno od czwórki (dla robotów od piątki) :)
  • Anonim

ladny mi pikus :) 19 razy do nich podchodzilem, udalo sie dopiero na wznowieniu :)
  • Tur

Może jestem głupi Hiczkoku, ale gdzie jest T0? A tak poważnie to powiedz gdzie, bo nie usłyszałem - A0 czy T1?
  • Sidd'

WTF - to rozumiem, że jak kto tyle razy robi to na pewno z radości skakał nie będzie... ja do swoich ulubionych udupiaczy zaliczam WC1 z prowadzącym Wiśniewskim. To jest dopiero zabawa, żeby to zdać :)
  • Tur

A nie możesz mu uciec do Jaworskiego i Furmańskiego? Łatwiej jest, wiadomo z doświadczenia, bo kolega zdawał za kogoś egzamin u Wiśniewskiego, napisał mniej więcej to samo co u Furmana (pytania były albo te same albo bardzo podobne), a oblał tylko u Wiśniewskiego.
  • Grono.Net

Hiczkoku za przeproszeniem, ale pieprzysz glupoty; -) Tylko data sie zgadza. Egzamin jest o 17.15 w T1.
  • Hiczkok

eeEEeeeeEEEeee nawet literki na kalwaiturze mi uciekają; (
  • Sidd'

Tur - całkowicie się zgadzam :) Tylko, że ja nie miałem wyboru prowadzącego zajęcia - egzaminujący był jeden :) zdawałem skromne 6 razy z czego 3 podejścia ustnie... :) zło zostało pokonane... w końcu.
  • Tur

Gratuluję :) Mojemu rocznikowi na razie udaje się załapać tych "lżejszych" wykładowców (tzn. mojemu kierunkowi, lotnictwo ma gorzej :)). Znaczy np. Dietrich i Pyrzanowski a nie Szopa, Jawroski nie Wiśniewski, Sierputowski a nie Litwińczyk itd... Ale to się pewnie zmieni kiedyś... :(
  • Sidd'

kto wie... może się zamienili zajęciami na kilka lat :)
  • Zych

Przemas, na zajecia a nie przed komputerem wysiadujesz.
  • Mistarzy

Zychu jeszcze męczysz trójkę; )
  • 1
  • 2
| |

grono/forum Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej http://www.meil.pw...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)