- 1
- 2
-
basiek
Jeśli jestes jej wielbicielem, śnisz o niej każdej nocy, marzysz o przebywaniu w jej towarzystwie non stop, prosze wpisuj tu swoje marzenia o niej:] -
Hiczkok
Bede wredny i Powiem Jacku Narewzcie temat dla ciebie..
Ja mam wizje jak Ogata przylatuje z Japana ze swoja rodzinną kataną i mści sie za zbeszczeszczenie jego ksiązki żółty i różowymi wlepkami -
Anonim
Tereskaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... .........
i to profesor Tereska!!!!!!
ja nie rozumiem :(
tego..... -
Sidd'
i to do tego profesor "nadzwyczajna" <-- te określenie pasuje do niej, tak jak *********************** ech. lepiej tego ująć nie mogłem :)
-
-
Mike Kilo
Zdecydowanie nadzwyczajna.... ktora nie rozroznia epsilona od sigma i innych robaczkow :) "Bo w literaturze anglojezycznej...." -
Grono.Net
A zebys wiedzial Hiczkoku :-D Ma "milosc" do Tereski rosnie z dnia na dzien; -) -
Hiczkok
'horyzontaly......jak to jest po polsku"
'Oooo Ranyyy grupa angielska jest od was znacznie lepsza" -
Anonim
Mike, pamiętam jakby to było wczoraj :)))
"Epsilon to naprężenie......" -
Sidd'
a u nas na zajęciach o nazwie... nie pamiętam jakich... tłumaczyła z jej ulubionego angielskiego... że "strain" to "przemieszczenia" i mimo naszych usilnych starań, nie dała się przekonać, że jednak "psor też czasem się myli" :) -
Mike Kilo
I wlasnie tego u Tereski najbardziej nie lubie... nigdy nie da sobie powiedziec ze sie myli. -
Hiczkok
Raz na zajeciach kazała nam coś iterować bo wynik jest w przedziale od do 5 półgodziny sie meczyliśmy i nic
aż w końcu po kolejnym O RANY państwo znowu nic nie umieją podała wynik
1,73 i 5,48 -
Grono.Net
Oj czepiasz sie Hiczkoku. Przeciez wszyscy wiedza, ze nie chodzi o sposob przekazywania wiedzy przez Tereske, tylko o jej (jakze interesujaca) osobowosc !!!!!; -) -
Hiczkok
jej osobowośc z chęcią bym dopadł o poranku w trumnie i przbił osikowym kołkiem -
Michal
-
Hiczkok
No dzisiaj to mnie rozbiła
najpier był 'Examin'
a potem pierwsze zadania było po angielsku; > na pytanie dlaczego??
- bo mi sie w wordzie źle wkleiło
bez komentarza -
Anonim
taaa ja tam niby nie miałem z nią zajęć, ale tylko dlatego że razem z kumplem w środku zajęć wstaliśmy i wyszliśmy (po tym jak nie chciała przenieść zająć) i poszliśmy do polskiej grupy.
To było chyba najlepsze posunięcie :)
a innym razem chciałem od niej wpis z PAS, brrrr zebrało mi się :/ -
yasiu w domu
kurde
a najlepiej jak a sali AK nei umiała podnieść ekranu od rzutnika
i nie dała soi eprzetłumaczyc ze jak sie zacznie podciągać to ni etrzeba nic wiecej robic bo sie automatycznie zatrzyma
a mi jak oddala ostatnio prace to powiedziala ze 'te 3 pkty to ja panu tak symbolicznie obcielam bo ci co dostawali maximum to jeszcze sprawdzali' oczywiscie w tresci nei bylo nic o sprawdzaniu
zreszta moj kompensattor 'Leed jak ktos woli polski to przyśpieszjący' byl na maxa dobry
-
Hiczkok
-
Emil Szewczyk
nie prof nadzwyczajny tylko prof politechniki
taka mała odskocznia ale i tak jak możne przestać myśleć o Teresce -
Tur
Ale niezwyczajny i politechniki to jest to samo - profesor do płotu, a dalej tylko doktor.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne