PW-MEiL [1416]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • basiek

Jeśli jestes jej wielbicielem, śnisz o niej każdej nocy, marzysz o przebywaniu w jej towarzystwie non stop, prosze wpisuj tu swoje marzenia o niej:]
  • Hiczkok

Bede wredny i Powiem Jacku Narewzcie temat dla ciebie..
    Ja mam wizje jak Ogata przylatuje z Japana ze swoja rodzinną kataną i mści sie za zbeszczeszczenie jego ksiązki żółty i różowymi wlepkami
  • Anonim

Tereskaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... .........

i to profesor Tereska!!!!!!

ja nie rozumiem :(

tego.....
  • Sidd'

i to do tego profesor "nadzwyczajna" <-- te określenie pasuje do niej, tak jak *********************** ech. lepiej tego ująć nie mogłem :)
  • Mike Kilo

Zdecydowanie nadzwyczajna.... ktora nie rozroznia epsilona od sigma i innych robaczkow :) "Bo w literaturze anglojezycznej...."
  • Grono.Net

A zebys wiedzial Hiczkoku :-D Ma "milosc" do Tereski rosnie z dnia na dzien; -)
  • Hiczkok

'horyzontaly......jak to jest po polsku"
    'Oooo Ranyyy grupa angielska jest od was znacznie lepsza"
  • Anonim

Mike, pamiętam jakby to było wczoraj :)))

"Epsilon to naprężenie......"
  • Sidd'

a u nas na zajęciach o nazwie... nie pamiętam jakich... tłumaczyła z jej ulubionego angielskiego... że "strain" to "przemieszczenia" i mimo naszych usilnych starań, nie dała się przekonać, że jednak "psor też czasem się myli" :)
  • Mike Kilo

I wlasnie tego u Tereski najbardziej nie lubie... nigdy nie da sobie powiedziec ze sie myli.
  • Hiczkok

Raz na zajeciach kazała nam coś iterować bo wynik jest w przedziale od do 5 półgodziny sie meczyliśmy i nic
    aż w końcu po kolejnym O RANY państwo znowu nic nie umieją podała wynik
    1,73 i 5,48
  • Grono.Net

Oj czepiasz sie Hiczkoku. Przeciez wszyscy wiedza, ze nie chodzi o sposob przekazywania wiedzy przez Tereske, tylko o jej (jakze interesujaca) osobowosc !!!!!; -)
  • Hiczkok

jej osobowośc z chęcią bym dopadł o poranku w trumnie i przbił osikowym kołkiem
  • Michal

a ja nic nie mowie bo u niej musze przejsciowke zarejestrowac; )
  • Hiczkok

No dzisiaj to mnie rozbiła
    najpier był 'Examin'
    a potem pierwsze zadania było po angielsku; > na pytanie dlaczego??
    - bo mi sie w wordzie źle wkleiło
    bez komentarza
  • Anonim

taaa ja tam niby nie miałem z nią zajęć, ale tylko dlatego że razem z kumplem w środku zajęć wstaliśmy i wyszliśmy (po tym jak nie chciała przenieść zająć) i poszliśmy do polskiej grupy.
    To było chyba najlepsze posunięcie :)

a innym razem chciałem od niej wpis z PAS, brrrr zebrało mi się :/
  • yasiu w domu

kurde
    a najlepiej jak a sali AK nei umiała podnieść ekranu od rzutnika
    i nie dała soi eprzetłumaczyc ze jak sie zacznie podciągać to ni etrzeba nic wiecej robic bo sie automatycznie zatrzyma

a mi jak oddala ostatnio prace to powiedziala ze 'te 3 pkty to ja panu tak symbolicznie obcielam bo ci co dostawali maximum to jeszcze sprawdzali' oczywiscie w tresci nei bylo nic o sprawdzaniu
    zreszta moj kompensattor 'Leed jak ktos woli polski to przyśpieszjący' byl na maxa dobry
  • Hiczkok

taak
    a mi brakowało strzałek
  • Emil Szewczyk

nie prof nadzwyczajny tylko prof politechniki
    taka mała odskocznia ale i tak jak możne przestać myśleć o Teresce
  • Tur

Ale niezwyczajny i politechniki to jest to samo - profesor do płotu, a dalej tylko doktor.
  • 1
  • 2
| |

grono/forum Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej http://www.meil.pw...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)