PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Skoro jest temat co wkurza, to piszcie co lubicie. Może lepsze bedzie określenie: co znaleźliście na wydziale co da się polubić. :)
    Ja jeszcze nic, poza kilkoma znajomymi :).
    Może wszystko przedemną? :)
  • Anonim

Dla mnie rewelacyjny jest przystanek 159, bo jest blisko :)
  • Anonim

Lubimy się uczyć buehehehehehehehe
  • pubus

jak narazie a szczegolnie ostatnio ten wydzial nie przynosi mi nic co mogloby mnie cieszyc...,.

wszstko mnie wkurwia :)

chociaz dobrze sobie wyjsc na peta na lawki za wydzialem, z tego mzna sie cieszyc
  • Mów mi PUDZIAN!!!

ja uwazam, ze zajebisty jest nowy kibel po lewej od wejscia, az chce sie sikac...
  • Anonim

Musze odwiedzić w najblizszym czasie, jeszcze mnie tam nogi nie poniosly, moze go polubie :)
  • Buszta Rhymes

dawno nie bylem; -)
  • Anonim

taaaa i te schody.
  • Anonim

Nie zapomnie jak na HES'ach Historia techniki - vel
    Dr - Witam na zajęciach z historii kultury i cywilizacji...
    S - ...ale my przyszliśmy na zajęcia z historii techniki...
    Dr - ... techniki tez troche bedzie...
    doktor zachwycala się nad tak pięknymi schodami i tak funkcjonalnymi itd.
    HES tak mnie wku* w zeszłym semestrze, ze oludzie... Ktos nas po prostu oszukał, ale szczegół.
  • Anonim

ha, bylem kiedys u was, raz bo sie nudzilem...czekalem na matme... i nigdy wiecej... baba straszna i jeszcze gadać nie pozwalała, ajjjj.
    Wy tam jakies referaty mieliscie... uoja...
  • ...

Ja niestety mam przejabane mialem przez pol roku dziewczyne na naszym wydziale...teraz przez to cierpie..ale chuj takie zycie.
  • Anonim

o ja pierd....do chuja skoncz juz bo Ci przekopie dupsko,zmasakruje rowa bejsbolem.
  • Anonim

to nie program " I'm sorry "...
  • ...

Wrona ty geju...nie skorzystam tym razem z okazjiii ale mysle ze pewnie jest pare takich osob na wydiale ktorym mozesz to zrobic..zacznijmy od Łucyka:D:D:D i Cygana ha ha

P.S gdyby nie incydent jaki mial miejsce 15 tygodni temu bylo by mi dobrze
  • Anonim

ja wiem ze pomysl penetracji Twojego rowa bardzo Ciebie podniecil ale to byla tylko taka przenosnia gejusie.chodzi o to zeby sie ogarnac a nie nad soba uzalac.a teraz cytat nawalonego boja z pl.Trzech Krzyzy.gosc stal i darl ryja "Rwij szlaufy...Rwij"..to tyle w tym temacie
  • ...

Aluzja odnośnie Pani A.B?
  • Anonim

rozum to jak chcesz...na upartego mozna i tak ale mi nie o o chodzilo
  • ...

ni mam pojecia w takim razie o co ci chodzilo...
  • Anonim

Rwij szlaufy..czyli ciesz sie zyciem:]..hyhy..poznawaj nowe kobiety,zdobywaj nowe doswiadczenia..hyhy..teraz jest wlasnie najlepszy czas ku temu.ale strzelilem przemowe..hehe..chyba jestem zmeczony ..ide spac..pzdr Transport
  • Mów mi PUDZIAN!!!

Ej chlopaki, wrzuccie na luz. To nie jest sciana placzu do chuja waclawa. Stasiu chcesz poplakac spoko, kazdy ci wspolczuje, ale nie tu, bo serwery padna od lez. Palka do gory! Nie ta to bedzie inna.
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)