- 1
- 2
-
Domi
niestety nie moge uczestniczyć na wykładach. czy mógłby ktoś udostepnić mi notatki? -
Zawada
-
Kilo
http://www.gmail.com Ci udostepni; -
> MALESIAK <
-
-
Domi
-
Domi
-
> MALESIAK <
Człowieku... z profem Towpikiem to dasz radę;) Skrypt + gmail i dajesz radę;) -
Andrzej Stachlewski
Znaczy standard.
Wykłady możesz pominąć jak musisz, są nawet ciekawe, ale ważna jest podana książka. -
Domi
-
Anonim
wg mnie wystarczy sam gmail... tam były takie testy rozwiązane, z których najbardziej się opłaca uczyć...uprzedzam, że Profesor dodaje takie jakieś nowe pytanka, których na tych testach nie ma.... -
Kilo
-
guardian
Dodam że w niektórych testach z netu są błędy, warto posprawdzać z wikipedią. W każdym razie nie ma się czego obawiać, mi poszło chyba za 7-mym razem. -
Józka
widzę, że nikt, co by nie straszyć pierwszego roku, nie wspomniał, że na teście są punkty ujemne za błędne odpowiedzi, a sam test jest wielokrotnego wyboru :) aczkolwiek na wykłady nie trzeba chodzić; ) -
Pata
emi Ty go nie strasz nikt tak nie usypia jak pan
prof. ... a testu wystarczy się na pamięć nauczyć ... -
Kilo
Pata, wiesz że w tym roku 80/300+ to dziewczyny ? :P zweryfikuj swój post; ] -
Pata
-
studiophoto.eu
-
(:*KINONKA*:)
Test na pamiec i lecisz;) zgodze sie odp trzeba posprawdzac:) bo jest troche bledow;) i jak zaznaczasz to pewniaki:) ja zal za drugim razem:) spoko jest;) -
ula ula
witam,
czy ktos moglby mi udostepnic haslo do tej skrzynki? Jesli nie, to czy ktos z was dysponuje tymi testami i moglby - o ile to nie klopot - podeslac je na adres: szpola(at)o2.pl .... z gory dziekuje i pozdrawiam
-
Pata
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne