PW - Transport [1968]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Domi

niestety nie moge uczestniczyć na wykładach. czy mógłby ktoś udostepnić mi notatki?
  • Zawada

Jesteś pewien, że ktoś notuje? :D
  • Kilo

http://www.gmail.com Ci udostepni;
  • > MALESIAK <

Wypożycz sobie skrypt;) A Kto uczy w tym roku?
  • Domi

prof. Towpik/ dr Gołaszewski
  • Domi

a moglibyści mi na priv napisac adres i hasło do gmaila?
  • > MALESIAK <

Człowieku... z profem Towpikiem to dasz radę;) Skrypt + gmail i dajesz radę;)
  • Andrzej Stachlewski

Znaczy standard.
    Wykłady możesz pominąć jak musisz, są nawet ciekawe, ale ważna jest podana książka.
  • Domi

oki:) to podasz mi tego gmaila? hasło i adres?
  • Anonim

wg mnie wystarczy sam gmail... tam były takie testy rozwiązane, z których najbardziej się opłaca uczyć...uprzedzam, że Profesor dodaje takie jakieś nowe pytanka, których na tych testach nie ma....
  • Kilo

szukajcie a znajdziecie; D do zobaczenia na egzaminie :P
  • guardian

Dodam że w niektórych testach z netu są błędy, warto posprawdzać z wikipedią. W każdym razie nie ma się czego obawiać, mi poszło chyba za 7-mym razem.
  • Józka

widzę, że nikt, co by nie straszyć pierwszego roku, nie wspomniał, że na teście są punkty ujemne za błędne odpowiedzi, a sam test jest wielokrotnego wyboru :) aczkolwiek na wykłady nie trzeba chodzić; )
  • Pata

emi Ty go nie strasz nikt tak nie usypia jak pan
    prof. ... a testu wystarczy się na pamięć nauczyć ...
  • Kilo

Pata, wiesz że w tym roku 80/300+ to dziewczyny ? :P zweryfikuj swój post; ]
  • Pata

ups
  • studiophoto.eu

no to pojazd; p
  • (:*KINONKA*:)

Test na pamiec i lecisz;) zgodze sie odp trzeba posprawdzac:) bo jest troche bledow;) i jak zaznaczasz to pewniaki:) ja zal za drugim razem:) spoko jest;)
  • ula ula

witam,

czy ktos moglby mi udostepnic haslo do tej skrzynki? Jesli nie, to czy ktos z was dysponuje tymi testami i moglby - o ile to nie klopot - podeslac je na adres: szpola(at)o2.pl .... z gory dziekuje i pozdrawiam
  • Pata

gmail wydziałowy już nie istnieje, jakiś tępy chu.. go skasował
  • 1
  • 2
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)