-
God Save The Beer
-
michfur
-
God Save The Beer
-
michfur
-
-
KIMOS
-
michfur
-
God Save The Beer
-
Anonim
-
eM Zet
-
guardian
Kolokwium poprawkowe odbędzie się 26 czerwca (pištek) w sali numer 2.
Kolokwium z PD - godz. 14-15
Kolokwium z TZ - godz. 15-16 -
Anonim
ale to dla wszystkich ? bo slyszalem ze tylko dla tych co nie mogli byc w terminie... a poprawa oficialna ma byc we wrzesniu... (nie potwierdzone plotki)
-
Nazir_85
Jakim terminie ?? I czy bedzie wlasnie cos we wrzesniu bo ni hu hu mi ta data nie pasuje -
KIMOS
według regulaminu na stronie dr Skorupskiego, w czerwcu jest dodatkowe kolokwium dla tych którzy nie mogli pisać za okazaniem zwolnień lekarskich... a w wrześniu ma być kolokwium poprawkowe... więc nie wiem czy w czerwcu będzie dla wszystkich -
Anonim
z tego wynika ze piatek wolny :) jeszcze zeby dr potwierdzil to co pisze w regulaminie to by bylo cudownie; x -
overkitch Music!
-
Ann
Koleżanka była u Skorupskiego. Termin czerwcowy jest ostatnim, mogą pisać wszyscy. Z tego co Skorupski powiedział, wynika, że we wrześniu nie będzie już żadnego terminu, więc się porządnie przygotujcie. -
Konrad asd
-
Jawor
-
..::RaDo::..
terminu we wrzeniu nie bedzie, bo jak napisał dr Skorupski wyszedł naprzeciw potrzebom studentów i robi w czerwcu.
ciekawe jakich studentów????????????????? może ktoś sie przyzna ? -
Anonim
Piątego roku, który chciałby wreszcie skończyć te studia.
Dobrze, że się w ogóle dowiedziałem, bo byłem przekonany, że to ogłoszenie co wisiało dotyczy tych, którzy mają zwolnienia.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne