PW - Transport [1968]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Rita*

Wie ktoś moze coś o dodatkowym terminie zaliczenia wykladów???
  • .:Matis:.

http://www.it.pw.edu.pl/twt/loader.... ... informacja nr. 5
  • *Rita*

info dotyczy laborek a mnie chodzi o wykłady
  • Carrie!

były dwa terminy. o następnym nic nie wiadomo, myśle, że trzeba by skontaktować się z prowadzącym by ustalił jeszcze jeden...
  • Biver88

Ludzie ludziska!!
    Rozmawiałem z prowadzącym Gago i pozytywnie (żeby nie powiedzieć z chęcią) rozpatrzył prośbę o dodatkowy termin z wykładu.
    Problem w tym iż może on się odbyć po 28-mym czerwca, czyli w samej końcówce miesiąca, bądź w pierwszych dniach lipca (termin jesienny raczej nie wchodzi w rachubę). Najprawdopodobniej w poniedziałek pójdę do dziekanatu dopytywać się o wolne sale.
    Pisze o tym wcześniej, gdyż mam świadomość że niektórzy zamierzają wybrać się na praktyki bądź wakacje i żeby nie było ,,że w ostatniej chwili ustalane":p
    Ostateczny termin będzie jeszcze konsultowany z prowadzącym droga mailową.

Jak to by powiedział Sołtys grupy LTK ,,zainteresowanych powiadomić";D

P.S. Odnośnie części labolatoryjnej nie wiem nic, należy to wyjaśniać z prowadzącym tą cześć (którego nazwiska zapomniałem"....
  • ...

Co do części laboratoryjnej wybieramy sie w niedziele żeby obgadać jakiś termin...
  • Anonim

Wiadomo coś więcej nt wykładu?
  • Biver88

>Najprawdopodobniej w poniedziałek pójdę do
    >dziekanatu dopytywać się o wolne sale.
    >Ostateczny termin będzie jeszcze konsultowany z
    >prowadzącym droga mailową.

Proszę uważniej czytać....
  • Linka

co do laborek to do jutra do 18 ltk i srk musi podjąć decyzję kiedy chcemy poprawę, tak więc czekam na opinie
  • Anonim

O który rok chodzi?
  • Biver88

Sprawa pierwsza:

>Jendrju napisał
    >O który rok chodzi?

Sem V, czyli rok trzeci.

Sprawa druga: otóż byłem dziś w dziekanacie i zamówiłem na popołudnie (po 14-tej) sale nr. 10 na dzień 30 czerwca.

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek: koła, konsultacje, egzaminy w godzinach popołudniowych to podzielcie się tym tutaj, a jak nie to jutro pisze do dr Gago ażeby uczynił zaszczytu wybrania godziny egzaminu poprawkowego bez żadnych ograniczeń:D
  • ...

DLA CHĘTNYCH DO PISANIA POPRAWY LABORATORIUM Z TELEKOMUNIKACJI KOLEJOWEJ,

spotykamy się 28 CZERWCA (poniedziałek) godz. 18 w Szkole Biznesu sala 107.
  • Le PAblo

odnośnie części wykładowej:
    a gdyby się wkleić do Gago, kiedy robi zaliczenie przedmiotu Sieci telekomunikacyjne w transporcie II?
    terminy to odpowiednio:
    18.06 godz. 11:00 s.10
    29.06 godz. 9:00 s.10
  • Biver88

Cóż utrafiłem osobiście prowadzącego i jakoś nie spodobał mu się pomysł ,,dołączenia" do innego egzaminu, a także prosił mnie o możliwie przesunięcie na wcześniejszą godzinę poprawki (tak na 12-tą). Raczej nie powinno być problemu z salą więc zapewne tak się stanie...

• Biver88

Uwaga!!

Ogłaszam co następuje:
    Dnia 30 czerwca o godzinie 12.00 w sali nr 10 jest poprawa z telekomunikacji kolejowej (wykład).
    Prowadzący prosi o rzetelne przygotowanie się do poprawy.

Zainteresowanych powiadomić.
  • Le PAblo

Proszę o podanie przez kogoś zagadnień lub pytań z poprzednich terminów zaliczenia tego wykładu. Z ręką na sercu - z chęcią się nauczę tego co trzeba, tylko muszę wiedzieć czego właściwie mam się nauczyć :)
  • Le PAblo

Ponawiam swoją prośbę o podanie chociaż pytań jakie padały na poprzednich terminach zaliczenia wykładu.
  • Carrie!

pytań konkretnych nie pamiętam ale zagadnienia:

- sieci pakietowe
    - światłowody
    - GSMR
    - sieć IP
    - ISDN

tyle pamiętam.
  • Linka

jeszcze był chyba VoiP
  • Kasztan Jr.

W załączniku wyniki poprawy zaliczenia wykładu u dr Stanisława Gago z 30.06.2010.
    • Egzamin Telekomunikacja Kolejowa 30 06 2010.xls (21 KB)

• 1
  • 2
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)