- 1
- 2
-
*Rita*
-
.:Matis:.
http://www.it.pw.edu.pl/twt/loader.... ... informacja nr. 5 -
*Rita*
-
Carrie!
były dwa terminy. o następnym nic nie wiadomo, myśle, że trzeba by skontaktować się z prowadzącym by ustalił jeszcze jeden... -
-
Biver88
Ludzie ludziska!!
Rozmawiałem z prowadzącym Gago i pozytywnie (żeby nie powiedzieć z chęcią) rozpatrzył prośbę o dodatkowy termin z wykładu.
Problem w tym iż może on się odbyć po 28-mym czerwca, czyli w samej końcówce miesiąca, bądź w pierwszych dniach lipca (termin jesienny raczej nie wchodzi w rachubę). Najprawdopodobniej w poniedziałek pójdę do dziekanatu dopytywać się o wolne sale.
Pisze o tym wcześniej, gdyż mam świadomość że niektórzy zamierzają wybrać się na praktyki bądź wakacje i żeby nie było ,,że w ostatniej chwili ustalane":p
Ostateczny termin będzie jeszcze konsultowany z prowadzącym droga mailową.
Jak to by powiedział Sołtys grupy LTK ,,zainteresowanych powiadomić";D
P.S. Odnośnie części labolatoryjnej nie wiem nic, należy to wyjaśniać z prowadzącym tą cześć (którego nazwiska zapomniałem".... -
...
Co do części laboratoryjnej wybieramy sie w niedziele żeby obgadać jakiś termin... -
Anonim
-
Biver88
>Najprawdopodobniej w poniedziałek pójdę do
>dziekanatu dopytywać się o wolne sale.
>Ostateczny termin będzie jeszcze konsultowany z
>prowadzącym droga mailową.
Proszę uważniej czytać.... -
Linka
co do laborek to do jutra do 18 ltk i srk musi podjąć decyzję kiedy chcemy poprawę, tak więc czekam na opinie -
Anonim
-
Biver88
Sprawa pierwsza:
>Jendrju napisał
>O który rok chodzi?
Sem V, czyli rok trzeci.
Sprawa druga: otóż byłem dziś w dziekanacie i zamówiłem na popołudnie (po 14-tej) sale nr. 10 na dzień 30 czerwca.
Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek: koła, konsultacje, egzaminy w godzinach popołudniowych to podzielcie się tym tutaj, a jak nie to jutro pisze do dr Gago ażeby uczynił zaszczytu wybrania godziny egzaminu poprawkowego bez żadnych ograniczeń:D -
...
DLA CHĘTNYCH DO PISANIA POPRAWY LABORATORIUM Z TELEKOMUNIKACJI KOLEJOWEJ,
spotykamy się 28 CZERWCA (poniedziałek) godz. 18 w Szkole Biznesu sala 107. -
Le PAblo
odnośnie części wykładowej:
a gdyby się wkleić do Gago, kiedy robi zaliczenie przedmiotu Sieci telekomunikacyjne w transporcie II?
terminy to odpowiednio:
18.06 godz. 11:00 s.10
29.06 godz. 9:00 s.10 -
Biver88
Cóż utrafiłem osobiście prowadzącego i jakoś nie spodobał mu się pomysł ,,dołączenia" do innego egzaminu, a także prosił mnie o możliwie przesunięcie na wcześniejszą godzinę poprawki (tak na 12-tą). Raczej nie powinno być problemu z salą więc zapewne tak się stanie...
-
Biver88
Uwaga!!
Ogłaszam co następuje:
Dnia 30 czerwca o godzinie 12.00 w sali nr 10 jest poprawa z telekomunikacji kolejowej (wykład).
Prowadzący prosi o rzetelne przygotowanie się do poprawy.
Zainteresowanych powiadomić. -
Le PAblo
Proszę o podanie przez kogoś zagadnień lub pytań z poprzednich terminów zaliczenia tego wykładu. Z ręką na sercu - z chęcią się nauczę tego co trzeba, tylko muszę wiedzieć czego właściwie mam się nauczyć :) -
Le PAblo
Ponawiam swoją prośbę o podanie chociaż pytań jakie padały na poprzednich terminach zaliczenia wykładu. -
Carrie!
pytań konkretnych nie pamiętam ale zagadnienia:
- sieci pakietowe
- światłowody
- GSMR
- sieć IP
- ISDN
tyle pamiętam.
-
Linka
-
Kasztan Jr.
W załączniku wyniki poprawy zaliczenia wykładu u dr Stanisława Gago z 30.06.2010.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne