PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysztof

Witam

Są jacyś chętni na utworzenie grupy pościgowej? Wpisywać się, szczególnie jeśli ktoś zadeklarował uczęszczanie na zajęcia a się nie mógł zapisać do żadnej z grup, ale pozostali również. Mam dwóch chętnych, jeśli zbierze się grupa co najmniej 8 - 10 osób, pościg na 100% ruszy.
  • Krzysztof

Odświeżam temat. Lista wisi pod dziekanatem, niech się wpisują osoby które już wiedzą że mają uwalone. Brakuje jeszcze 4 osób, jeśli będzie więcej, oczywiście też będą mogły uczęszczać.
  • koto

a ciekawe czy ja będąc na 4 semie (czyli właśnie w tym tygodniu skończyły mi się laborki na które chodzilem pierwszy raz, normalnie wg planu) mogę się na ten pościg zapisać? Dawniej to chyba nie byłby żaden problem, ale teraz jak weszły te nowe procedury, dziekanaty itd to ciekawe czy mogę sie zapisać i jak to będzie z opłatami. Wie ktoś może?
  • Krzysztof

Ja jestem w takiej sytuacji, że zapłaciłem, ale nie było już miejsc żeby się zapisać, jestem na repecie i w tym semestrze muszę zaliczyć już wszystko. Dziekan obiecał że jeżeli będzie te 8 osób, to uruchomi pościg (w tej samej sytuacji jest jeszcze jedna osoba), niezależnie od tego czy się P. Chmielowi podoba czy nie. Więc myślę, że jeśli opłacisz, to w interesie wszystkich leży żebyś jednak chodził na ten pościg, w końcu byłbyś dodatkową osobą do pościgu na który jest na razie mało chętnych. Zapraszam do wpisania się na listę, we wtorek idę do dziekana.
  • Piotrek

wiadomo co z tym poscigiem?
  • Krzysztof

Nie wiadomo jeszcze, jest 16 osób na liście, we wtorek miałem iść do dziekana, ale mi się zajęcia przedłużyły i nie zdążyłem. W tę sobotę się udam i wam napiszę co udało się załatwić.
  • Krzysztof

Dziekan był chyba zajęty bo mnie do niego nie wpuścili. Zostawiłem listę w dziekanacie, u Pani Bieńko (te same drzwi co się do dziekana wchodzi) można się dowiadywać w poniedziałek od południa czy pościg ruszy.
  • Krzysztof

Ta, jak dało się zauważyć, pościg nie ruszył. Pan Chmiel napisał do dziekana podanie o to by nie tworzyć grupy pościgowej, ten się zgodził... Po semestrze letnim chętnych jest na pewno więcej, już w kwietniu było 16 osób, teraz doszły osoby które nie zaliczyły przedmiotu w swoim terminie. Do tej pory w semestrach zimowych pościgi z podstaw elektroniki II zazwyczaj ruszały, więc i tym razem powinno się udać.
    Jeśli ktoś jest chętny, najpierw musi zapłacić, jeśli zbierze się odpowiednia liczba osób, pościg powinien zostać utworzony. Wpisujcie się na listę kto ma opłacone i jest chętny do uczęszczania na zajęcia w tym semestrze.

1. Krzysztof Naporowski
  • koto

Tylko że teraz musielibyśmy to deklarować w wirtualnym? A teoretycznie już chyba nie mozna?
  • Krzysztof

Nie można deklarować przedmiotów z semestru letniego. Pytałem o to w dziekanacie, Pani powiedziała, że warunkiem utworzenia grupy pościgowej jest odpowiednia liczba osób które zapłaciły za warunek, jeśli chodzi o ocenę w wirtualnym dziekanacie, prowadzący może ją wpisać na zasadzie "ręcznych" poprawek w starych protokołach.
  • koto

A powiedz jeszcze o jakim dniu myślałeś żeby zrobić te zajęcia? Bo podejrzewam że jeśli chodzi o obecny 5 semestr to tylko w piątek dałoby rade tak żeby większości pasowało
  • Krzysztof

Jeśli chodzi o mnie, to może być którykolwiek dzień, byle po 14. Piątek jak najbardziej wchodzi w grę. Myślę że możemy się dogadać nawet tutaj, tylko najpierw musi się kilka osób zebrać, bo tak to nici z pościgu. Co do wpłat, nawet jeśli nie uda nam się zorganizować pościgu (odpukać) to przecież opłata nie przepada, bo i tak trzeba jej kiedyś dokonać.
  • Krzysztof

Mamy już wystarczającą liczbę chętnych, P. Chmiel też się już zgodził. Jedyny problem to wpłaty, osoby które wpisały się na listę proszone są o regulowanie opłaty za ten przedmiot, musimy to zrobić jak najszybciej.
  • Krzysztof

Lista znajduje się w dziekanacie w pokoju 110. Jeśli ktoś się jeszcze chce dopisać, nie ma problemu. Niestety dostałem informację, że każdy chętny musi dostarczyć dowód wpłaty do Pani Ewy (też pokój 110), jeśli nie zbierze się 12 osób to pościg nie zostanie uruchomiony. Sprawa jest bardzo pilna.
    Co do terminu, najprawdopodobniej będzie to piątek w godzinach popołudniowych, tak, aby każdy mógł przyjść.
  • Agata

Podobno do Pani Ewy dotarły tylko 3 dowody wpłaty; /
  • Krzysztof

A kiedy byłaś u Pani Ewy? Jakiś tydzień temu były dwa dowody, więc jest postęp; ) Prawda jest taka, że nie utworzymy tego pościgu w tym semestrze niestety, bo teraz jest już trochę za późno, a i tak brakuje 9 wpłat.
  • Agata

To 3 są pewnie z moim:P byłam w zeszłym tygodniu. A jeżeli chodzi o czas to myślę, że nie jest za późno, bo w zeszłym roku pościg odbył się w 3 tygodnie po 2 laborki w trzy kolejne soboty :) ja mimo wszystko wolałabym żeby to było teraz:)
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)