PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia

Proszę nie panikować jak nie macie ocen w wirtualnym dziekanacie, ani jak nie zaliczyliście jakiegoś przedmiotu (projektu), który nie jest w sesji.
    To, że z dniem 15.06 zamknięty zostanie system oznacza, że do tego czasu prowadzący mają możliwość samodzielnie wpisać oceny do systemu.
    Po tym terminie, aby wpisać oceny muszą udać się do dziekanatu i przedstawić uaktualniony protokół z przedmiotu.
    Dla nas praktycznie oznacza to, że jeśli zaliczymy przedmiot po 15.06, musimy dopilnować, żeby prowadzący to zrobił - podejrzewam, że jeśli większa grupa zalicza, to nie ma problemu, ale jeśli jako jedyni to robimy, to najlepiej osobiście zaprowadzić prowadzącego do dziekanatu i dopilnować żeby powiedział, że to zaliczyliśmy.
    System zostanie faktycznie zamknięty z terminem wpłacania opłat za warunki, tzn. 3 tydzień października (czyli jeśli na początku października ogarniecie, że jakiś przedmiot - np. projekt - dużo kosztuje, to można go zaliczyć, przyjść z prowadzącym do dziekanatu i skasować opłatę).

Informacja jest potwierdzona u pani Bieńko - kierownik dziekanatu.

Mam nadzieję, ze to jest jasne, w razie pytań piszcie na mojego maila: katarzynakopryaniuk@gmail.com

--
    Pozdrawiam,
    Katarzyna Kopryaniuk
    WRSS Wydziału Transportu
    Politechniki Warszawskiej

• pIaInIoIlIeIk

Hey! Wiecie może, czy jak powtarzam teraz semestr 7 (dyplomowy ostatni dla studiów inżynierskich stacjonarnych), to muszę w deklaracji na ten semestr powtarzany umieścić pracę dyplomową inżynierską? Czy w ogóle muszę składać deklaracje, jeżeli jedyną rzeczą, której nie mam zaliczonej jest tylko ta praca? Orientuje się ktoś może?
  • Mariusz

Nie musisz składać żadnej deklaracji. Poza tym nie masz możliwości deklaracji Pracy Inż. bo ona jest tylko w sem. zimowym dla stacjonarnych.
  • pIaInIoIlIeIk

Dzięki za informacje. To by się w sumie zgadzało z tym, co usłyszałem w Dziekanacie, ale tam mieli taki tłum, że nie wiem, czy odpowiednio dotarło do nich, o co mi chodzi. Chciałem się po prostu upewnić.
  • Anita

wszystkie podania o awans są odrzucone
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)