-
o e
jak już minie ten termin, czy jakieś podanie o przedłużenie 3 miesiące przejdzie czy nie .. -
Rozek
-
Kowal (ik)
wiem że na innych wydziałach PW ludzie na jednolitych mają czas do końca września 2012. Ja będę pewnie na dniach składał podanie. -
o e
czyli pewnie trzeba skladac takie podanie, co we wrzesniu ? o przedluzenie na trzy miesiace ? -
-
michfur
Dolaczam sie do pytania. Jesli ktos ma jakies info prosze o napisanie go tu:D
-
o e
kolorowo raczej nie będzie, pewnie poskreślają i na inżyniera tych co nie maja absolutorium, tym sposobem 2 lata w plecy -
Rozek
-
Jawor
-
Krzychu_W
A to Jawor jeszcze się nie obroniłeś? No nieładnie; p
A co do tego co dalej to do końca nie wiem, ale "podsłuchałem" rozmowę w dziekanacie właśnie na ten temat. Pani Ewa mówiła, że wszyscy Ci którzy nie złożyli do 15 grudnia pracy zostali skreśleni z listy studentów. I że trzeba jak najszybciej złożyć pracę, to może jeszcze da się coś zrobić. Ale po więcej szczegółów zapraszam do dziekanatu. -
Jawor
ano jakoś tak nie było okazji :) tyle to wiem, myślałem że może już ktoś wie co oznacza to najszybciej bo jeszcze troche mi zejdzie zanim złoże pracę
-
kl
nie wiem co bedzie ale z koncem stycznia wysylaja oficjalne skreslenia do gmachu glownego jak nie masz tylko pracy ja bym sie nie martwil
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne