PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

PIĄTEK ODPADA. bierzcie proszę pod uwagę ludzi pracujących. ja proponuję środę.
  • Rozek

Ja również jestem pracujący więc może łaskawie ktoś się ruszy na wydział i coś spróbuje załatwić w tym temacie a nie każdy liczy na kogoś innego i "może" się uda załatwić. A potem komentarze w stylu: Piątek odpada :o Hello ? Weź wolne z pracy i przyjdź na poprawę jak tak bardzo Ci zależy. No chyba, że praca ważniejsza; ) Albo po prostu czekaj na wrzesień..

Termin nie jest OBOWIAZKOWY- Nie chcesz nie przychodź. Ja mam sytuację taką, że mam tylko ten egz w plecy i mi wisi czy Ty masz pracę i że piątek Ci nie pasuje :)
    Wszelkie pytania- to pokój na II piętrze dr Droździel. Btw, nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi co do przedstawionych terminów bo oczywiście w godzinach konsultacji dr NIE było; ) widocznie mam pecha, albo cały ten zasrany świat jest tak skonstruowany, że każdy sra pod siebie i nie patrzy na innych hieh :]
  • Rozek

Witam, niestety dr Droździel nie odpisuje na moje emaile. Próbowałem się z nim skontaktować trzykrotnie, bez powodzenia. Byłem tydzień temu na jego konsultacjach i niestety nie zastałem dr. Może ktoś jutro skoczy na wydział o 12:15 w celu ustalenia z dr terminu egz?
    Ja niestety w tym tygodniu nie mogę.

Sprawa jest prosta. Trzeba przedstawić dr terminy. Tzn, czy ma czas we wtorek, srodę po południu około 19-20 bo wtedy sala 2 i 5 jest wolna. Lub też jakiś piątek niezjazdowy. A jedyny bez zaocznych piątek to 18 Maja. Zapewne z salami wtedy nie będzie problemu.

Niech ktoś się zadeklaruje i jutro to załatwi, bo nie ma na co czekać..samo się nie załatwi.

• Rozek

Egzamin z mechaniki technicznej II dla studentów III i IV roku (warunki) jest przewidziany w dniu 25 maja 2011 roku (piątek) o godz. 14.00. Sale: 2, 5, 6.

Termin egzaminu został ustalony na prośbę przedstawicieli studentów i jest traktowany jako termin sesji letniej 2011/12.

dr inż.J. Droździel
  • Michał

Cześć, ponoć jutrzejszy termin ma inną formę niż dotychczasowe egzaminy, tj. zaraz po zadaniach trzeba pisać teorię? Ktoś może cuś naświetlić?
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)