-
Darius
witam, może ktoś napisać jakie były pytania na laborce z elektroniki z ćwiczenia nr 26 do tej pory.
z innych ćwiczeń również mile widziane. -
Anonim
-
Darius
tak ale tam nikt nie wrzuca tematów z tego roku a mi sie już trafiły inne na pierwszych zajęciach. -
..=<MaĆkO>=..
ja miałem z tyrystorów (4) - opisać obszary ograniczające pracę bramki, kto już miał prostowniki i jakie były pytania? -
-
a &k=k &a
ja miałam ćw. 23 - pyt.: "sposoby specyfikacji projektowanych układów w programie Activ-Cad". Jakie były pytania z cw. 24??? -
GRL
-
!Piter!
-
Mati
-
Anonim
cw 5. prostownik dwupołowkowy z mostkiem - schemat, zasada działania, charakterystyka napieciowa -
Vega
cw.2 zjawiska wywołujące gwałtowny wzrost prądu w diodzie Zenera (spolaryzowanej w kierunku zaporowym) -
!!! Romek !!!
cw.1 Schemat , wykres Bodego i odpowiedz filtru na podanie na wejsciu impulsu prostokątnego. jedna osoba górno , druga dolno przepustowy.
Wszystkie odpowiedzi sa w instrukcji. -
zIeLoNy
cw6 : Zjawisko stabilizacji napiecia Zenera, Stabilizator parametryczny
..a Pan to na piwo pojdzie.. Spoko ziomus twoje zdrowie!! -
michfur
-
Żyj szybko, umieraj młodo; )
Cw 23 bramki, schematy,sybole itp..czyli ta cała tabelka co jest w ksiażce -
Mati
-
Cole Burns (aka "Karlos")
>michfur napisał
>cw 25
>Modulacja Fm (czestotliwosci) plus rysunek
my wczoraj mieliśmy Modulacja amplitudy (AM) wykresy + opis
z ćw 24 mieliśmy Multiplekser i Demultiplekser (tydzień temu) zresztą w tym tygodniu ludzie robiący 24 mieli to samo; ). -
KluH
ja mialem cw 22/ badanie przerzutników cyfrowych/ i miałem narysowac i opisac ogolny symbol przerzutnika i wymienic znane rodzaje oraz opisac symbole graficzne wejsc przerzutnikow. -
..=<MaĆkO>=..
co do tyrystorów i traików (4) to tutaj macie odpowiedź na pytanie " Obszary ograniczające pracę bramki tyrystora ", dla triaka będzie podobnie.
http://www.megaupload.com/pl/?d=DDG...
-
..=<MaĆkO>=..
-
pawo86
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne