- 1
- 2
-
Anonim
Zwracam się z prośbą o wypożyczenie mi togi z biretem na rozdanie dyplomów !!
Swoja zgubiłem :/ -
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
-
Anonim
-
-
Anonim
hehe a kiedy chcesz mozesz dzis podjechac do Pruszkowa jak Ci sie chce albo jutro w dzien:) bo ja w wawie nie wiem kiedy bede... -
Anonim
Daniel jezeli chcesz to moge od Marcina wziasc ta toge i przywiesc Ci na uczelnie(bede w poniedzialek)!
Siedze teraz w Komorowie wiec mam po drodze,ze tak to powiem!
Nie wiem czy masz moj nr ale na wszelki wypadek podam 502-812-234
Buziaczki -
Anonim
Ojejku ale ja jestm glupia :< Myslalam,ze to Daniel poniewaz szukal ostatnio Togi!!!
Przepraszam za pomylke-ale jezeli kolega chce a Marcinowi nie bedzie to przeszkadazlo to moge toge podrzucic!
Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
LENKA
o właśnie mi też się zagubiła toga więc jak ktoś jeszcze ma to byłabym bardzo wdzięczna jakby mi ktoś pożyczył pliss:))) -
Anonim
ja nie wiem gdzie Wy lazicie z tymi togami? na balety a pozniej zapominacie o nich? ja w niej bylem raz i wisi w szafie.... -
LENKA
Ja tez bylam w niej raz ale w miedzy czasie sporo razy sie przeprowadzalam i gdzies niestety mi zaginela:( -
!!!~*możebyc*~!!!
-
Anonim
Ja moge pozyczyc ale nie wiem czy nie bedzie za duzy(sa jakies rozmiary?!?!?!!?)
Biret oczywiscie tez jest; )
-
Anonim
sprawa sie zrobila powazna....
w piatek przyjezdzam do wawy dopiero... a w sobote juz rozdanie....
bez togi sie nie obedzie bo dziekan chce zebym przemówienie wygłosil z podziekowaniami :/
w piatek jak tylko wroce to podjadae do kazdego kto mi ta toge skombinuje
Very Very immportant; ) -
Anonim
:) mozesz przyjechac do mnie jak bedzie Ci sie chcialo... nie ma problemu -
Anonim
Last update... z przyczyn technicznych togi brak... :( sory ale gdzies mi zniknela:( -
!!!~*możebyc*~!!!
-
LENKA
-
Anonim
moje pytanie brzmi czy zaoczni też powinni miec togi?; /// bo ja ni mam; ]]]
poradźcie robaczki kochane :)
- 1
- 2