PWSBAiTK (PWSBiA) [746]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktos sie orientuje w temacie otrzymywania Dyplomu PWSBIA w wersji angielskiej?

Wiaze sie to z jakimis dodatkowymi oplatami? i jakimi?? slyszalam cos o podaniu, czy prosbie... ale nie wiem dokladnie o co chodzi; /
  • !!!~*możebyc*~!!!

to zalezy na ktorym jestes wydziale? ale droga jest podobna. trzeba zglosic takak chec w dziekanacie a potem udac sie na 4 pietro do zasowskiego i tez mu to zglosic niewiem z jakimi oplatami tosie wiaze ani co ma byc w podaniu ale w dziekanacie ci wszystko powieda albo u diany gawelek sie dowiesz. jak ja spotkam to sie dowiem;-)
  • Anonim

ok dzieki :)

pytam o te oplaty, poniewaz nasz dziekan NIE WIE :)))
    a jako ze u nas w szkole za wszystko sie placi, to chcialam sie wywiedziec co i jak :)
  • ♪ P ♪

a ja che dyplom po Swahili bo w Afryce mi sie przyda; P
  • Anonim

Ja to bym sie wstydzil taki dyplom po ENG pokazac ...

Bananowsc studentow z innego watku to pikus w porownaniu z pycha uczelni z samej siebie ...

Tumaczenie na ENG PWSBIA to ... ::: First Independent University in Poland :::

hahahah to jest KOZAK dopiero :)
  • Anonim

no troche ryfa, ale skoro jest taka mozliwosc to mozna z niej skorzystac :) juz i tak CV po angielsku wyglada komicznie :)

najwyzej nikomu takiego dyplomu nie pokaze, a bedzie jedynie pamiatka :P
  • !!!~*możebyc*~!!!

z tym dyplomem po angielsku jest tak ze trzeba zaplacic 50 zlotych w kasie miec indeks i byc po obronie pojsc na 4 pietro w budynku B i powiedziec ze sie chce taki dyplom a dziewczyny od reki najdalej na nastepny dzien cos takiego przygotuja
    wtedy masz dwa dyplomy;-)
  • Anonim

super!!!

konkretna odpowiedz od konkretnej osoby :) to lubie!!!

dzieki!!!
  • !!!~*możebyc*~!!!

nie wiem czy od konkretnej osoby, ale dziekuje;-)
| |

Pierwsza w Polsce Prywatna Wyższa Szkoła Businessu i Administracji w Warszawie Jeśli tu j...

Prywatna Wyższa Szkoła Businessu, Administracji i Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)