-
Anonim
Ktos sie orientuje w temacie otrzymywania Dyplomu PWSBIA w wersji angielskiej?
Wiaze sie to z jakimis dodatkowymi oplatami? i jakimi?? slyszalam cos o podaniu, czy prosbie... ale nie wiem dokladnie o co chodzi; / -
!!!~*możebyc*~!!!
to zalezy na ktorym jestes wydziale? ale droga jest podobna. trzeba zglosic takak chec w dziekanacie a potem udac sie na 4 pietro do zasowskiego i tez mu to zglosic niewiem z jakimi oplatami tosie wiaze ani co ma byc w podaniu ale w dziekanacie ci wszystko powieda albo u diany gawelek sie dowiesz. jak ja spotkam to sie dowiem;-) -
Anonim
ok dzieki :)
pytam o te oplaty, poniewaz nasz dziekan NIE WIE :)))
a jako ze u nas w szkole za wszystko sie placi, to chcialam sie wywiedziec co i jak :) -
♪ P ♪
-
-
Anonim
Ja to bym sie wstydzil taki dyplom po ENG pokazac ...
Bananowsc studentow z innego watku to pikus w porownaniu z pycha uczelni z samej siebie ...
Tumaczenie na ENG PWSBIA to ... ::: First Independent University in Poland :::
hahahah to jest KOZAK dopiero :) -
Anonim
no troche ryfa, ale skoro jest taka mozliwosc to mozna z niej skorzystac :) juz i tak CV po angielsku wyglada komicznie :)
najwyzej nikomu takiego dyplomu nie pokaze, a bedzie jedynie pamiatka :P -
!!!~*możebyc*~!!!
z tym dyplomem po angielsku jest tak ze trzeba zaplacic 50 zlotych w kasie miec indeks i byc po obronie pojsc na 4 pietro w budynku B i powiedziec ze sie chce taki dyplom a dziewczyny od reki najdalej na nastepny dzien cos takiego przygotuja
wtedy masz dwa dyplomy;-) -
Anonim
super!!!
konkretna odpowiedz od konkretnej osoby :) to lubie!!!
dzieki!!! -
!!!~*możebyc*~!!!
|
|
Pierwsza w Polsce Prywatna Wyższa Szkoła Businessu i Administracji w Warszawie Jeśli tu j...
Prywatna Wyższa Szkoła Businessu, Administracji i Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
- Dodaj miejsce