-
Your Best Friend
Absolwent Koźlukowa sprzeda cały zbiór materialow pozwalający na zdanie większości egzaminów bez problemów. Jak ktos zna ta szkole, to wie ze to jest mozliwe. Jezeli jest ktos zainteresowany, dajcie znac. Mam materialy do wszystkich przedmiotow. Pozdrawiam TomTom -
!!!~*możebyc*~!!!
a masz moze materialy do pracy magisterskiej w temacie systemy symulacji teleinforamcji?? -
mgr offca
-
Your Best Friend
Prac magisterskich nie mam. Mam swoja, ale nie sprzedam. Ale dawaj znac, moze cos da sie zalatwic. -
-
Your Best Friend
-
Your Best Friend
-
Anonim
Ładnie masz skoro jeszcze chcesz zarabiac na studentach... jeszcze powiedz moze jaka jest cena?? z tego co mi wiadomo to wiekszosc materialow ktore masz pewnie juz jest malo wazna bo duzo sie zmienilo a po drugie jak ktos cos bedzie potrzebowal to jesli mam to dam za darmo:> -
MateK
Jak cos potrzebujecie to dorobek pracy wielu rocznikow studentow przegram nieodplatnie tylko dajcie znac a potem dajcie plytke -
Anonim
A jak jakieś fajne koleżanki będą potrzebowały pomocy naukowych to ja dorzucę jeszcze cos eXtra;) -
Anonim
-
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
marcinku to przypominam ci zyczenia zakonczone "<cmok>" :p - dotrzymasz slowa;> -
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
-
Your Best Friend
Jak chcecie :) wasza sprawa :) chętnych zapraszam - niechętnych też do sprawdzenia moich możliwości. -
!!!~*możebyc*~!!!
ale po co mamy od ciebie kupowac jak mozna pojsc do prowadzacego i poprosic zeby swoje materialy udostepnil;> -
Your Best Friend
Bo on nie udostępni wam gotowych testów z odpowiedziami. Poza tym jak nie jesteś zainteresowany - daj spokój i idź do wykładowcy po "jego materiały" :)
Pozdrawiam
TomTom -
!!!~*możebyc*~!!!
oczywiscie ze bym tak zrobil gdybym jeszcze potrzebowal! sam mam duzo tych smieci wiec tak samo jak marcin chetnie oddam jesli komus beda potrzebne! -
Grono.Net
buraki jesteście i tyle, TomTom oferuje wam zabawki które pozwolą skończyć tą mizerną bude tak jak nam sie to udało :) zabawnie, szybko i bez poprawek. materiały od nauczycieli są do D, trzeba je zmniejszać, uzupełniać, modyfikować, a przeważnie dają tylko pytania do których szukanie odpowiedzi zajmuje sporo czasu...ale to wasza sprawa, my to mamy już za sobą LOL
mamy nawet zdjęcia z wykładów jednego takiego debila co kazał przepisywać jego prezentacje by mieć jakie kolwiek materiały HEHEHE jak sie to wspomni to aż sie łezka kręci.... -
Anonim
po co od razu buraki??? jakos bez waszych materialow udalo mi sie skonczyc ta szkole na sciagach ktore mialem i mam nadal i nie narzekam