-
Anonim
Ha no bez kitu.......
1 miejsce w rankingu prywatnych uczelni według Newsweeka!!!
I co wy na to ??? -
!!!~*możebyc*~!!!
to jakies klamstwo prasowe musi byc albo spisek przeciwko ludzkosci:-) -
LENKA
-
Anonim
-
-
LENKA
No baaaaa My i bez rankingu jesteśmy i byliśmy najlepsi nieprawdaż??:)))))) -
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
ale to dosc dziwne ze kozluk ktory nie musi sie podpierac rankingami gazetowymi zajmuje pierwsze miejsce w tym roku to jakas podpucha jest:p -
Anonim
Moze w końcu posmarował gdzie trzeba :D
Nie ma co sie martwic.. jak dla nas to git...
w koncu to teraz do pracy idziemy...
a to nie oszukujmy sie poprawiwa nasza pozycje...
A i nie powiedziałem najlepszego... jesteśmy na 13 miejscu wśród wszystkich uczelni!!!!! -
LENKA
Dokładnie Marcin:)))))))
wiara czyni cuda.....:)
Czyżby to był cud? hmmm A może naprawde na to zapracowaliśmy hmmm No nie wiem ale tak czy siak SUPER!!!!! -
!!!~*możebyc*~!!!
tylko kto mi napisze prace magisterska zeby mogl pojsc do tej pracy z podniesiona glowa;> -
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
ja to nadal jestem u siebie na wsi wiec warsaw jest dosc odlegla jutrzejsza moze przyszloscia:p
nie wiem czy sukces kozlukowa jest dobrym pretekstem zeby sie napic, juz lepiej chyba wypic za kolejny wtorek w naszym zyciu;-) -
LENKA
Buuuuuuu A ja sobie wyjeżdżam :(((
Ale napewno nie zapomne o stolicy i przynajmniej raz w roku będe ją odwiedzała :)
Obiecuje:)))) -
Anonim
Wyjezdzasz w sensie...
Po szkole tak...
No bo w tym tygodniu to pewnie jeszcze gdzies zaimprezujemyy......
-
!!!~*możebyc*~!!!
trzymam cie za slowo ale obiecaj jeszcze ze nie bedziesz spala na stojaca, tak jak to wczoraj mialo miejsce:p -
LENKA
no już po skończeniu szkoły....
a w tym tygodniu jasne że poimprezujemy:)))
Jestem otwarta na wszelkie propozycje:)))))))
A więc najbliższy termin to....... -
LENKA
Przepraszam nie spałam na stojąco byłam jak najbardziej trzeźwa i chyba aż za bardzo A po drógie mówiłam ci że myślałam o czymś :((( Nie przesadzaj nie było takźle w luztrach spoko a w barbie bar potem już też się rozkręciłam i chyba odwrotnie od ciebie po później to już ty spałeś na stojąco hehehehehe:) -
Anonim
Hmmm no nie wiem termin...
generalnie jaki ma być taki niech bedzie...
czekam na propozycje.... -
!!!~*możebyc*~!!!
nie na stojaco tylko na swietnym krzesle, musisz przyznac ze bylo mistrzowe;-) i nie spalem tylko podrygiwalem na siedzaco:p -
LENKA
No przyzanje krzesło było zawodowe:))) Pierwsza klasa!!!!!! Musze chyba sobie takie sprawić heheh:)