-
Anonim
-
raus
-
Madziulka69
-
raus
-
-
frymark
-
Anonim
-
Madziulka69
-
raus
-
Madziulka69
-
Magda
Garland ok, Araucz ok, ale ta wiecznie znudzona zyciem pseudo-wesola Dlutek?? -
raus
-
Magda
sluchaj, nie narzekalam na nia, zawsze ocenka do gory; ) ale czy jej sie kiedys cos chcialo? nagrywaliscie moze liste zakupow w celu porownania waszej wymowy "przed" i "po"? nagrywa sie zawsze, ale chyba nie bylo rocznika, ktory by to porownal... a transkrypcja fragmentu ksiazki byla, czy z tego tez zrezygnowala? bo sprawdzic tego nie raczyla... a opisowke na pierwszym roku zaliczylam wylacznie dzieki wykladom klimczakowej, bo dlutek mowy szybkiej, ten tego.. nie umiala z piecioma madrymi ksiazkami zrobic... -
raus
niestety, zasmucę Cię, ale żadnejz tych rzeczy nie mieliśmy :) ani nawet troszeczkę podobnych :) -
Magda
a co z nia macie? my mielismy fonetyke na pierwszym i drugim, na drugim konwersacje, niestety... -
frymark
na drugim fonetyke.ja sadzilem ze to jest taki plan zajec i rozklad materialu na tym roku,ze ona sobie tak odpuszcza..... -
raus
-
Magda
"plan zajec i rozklad materialu na tym roku,ze ona sobie tak odpuszcza....." to zart? jej sie po prostu nie chce. Na egaminie nie mielismy ani jednego zagadnienia, ktore z nia robilismy, ale egzam przygotowywal chyba garland. -
Madziulka69
zartem jest raczej to co Ty piszesz ... ona w ogole ma z kims konwersy ? pierwsze slysze ... jakos sobie jej w tej roli nie wyobrazam <lol2>
Jurus ... nie plan zajec :Pona przeciez jakis tan doktorat czy cos robi i dlatego tak nam odpuszczala; ) -
raus
cokolwiek by to nie było, przeszkadzało wam, że tak marudzicie??:P mi tam dobrze było, i jeszcze ładna ocena w index'ie;) -
Madziulka69
ja nic nie marudze :D bo mi tam sie podobaly zajecia z ms Dlutek :D
chce wiecej :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Płock
- Załóż własne grono tematyczne