- 1
- 2
-
"2000 dIRTY dJS"
Na każdym zebraniu jest tak że któś musi zacząć .......
Qfajka jaka jest każdy widzi...ale ludzie ...co tam sie wyrabia...to przechodzi ludzkie pojecie ....heeeeeee...mam kaca..... -
niepij zegarek
a potem trzeba wybrać przewodniczącego i takie tam.............
a dzieje sie i dzieje.........
tylko ktoś ploty rozsiewa paskudne.................... -
"2000 dIRTY dJS"
Ohhh....jakie ploty.....mam teraz krótki detoxik od Q bo juz mi się troche zwoje popsuły i muszę do renowacji oddać -
niepij zegarek
-
-
"2000 dIRTY dJS"
A po co co grafik....Pani kierownik jest tm zawsze....nawet jak nie pracuje to tam jest ...i to jeszcze bardziej -
niepij zegarek
rewelacja cudownie bosko nieludzko
Grafik:
pon, \
wtorek, \
środ, \
czw, / MONIKA
pion /
,sob /
, niedz/
-
"2000 dIRTY dJS"
-
niepij zegarek
-
"2000 dIRTY dJS"
-
niepij zegarek
-
"2000 dIRTY dJS"
teraz byłma tam dzisiaj heeee....i chyba na razie juz sobie musze odpuscic ....bo to grozi alkoholizmem -
niepij zegarek
a co w tym złego?? powiesz mi ty??
a ty znowu mnie tam nie zabrała :((( -
"2000 dIRTY dJS"
-
Anonim
no proszę. a ja do Qf mam minutkę jedną spacerkiem. A im bliżej mieszkam tym rzadziej bywam. co tam się wyrabia ostatnio? ho, ho..
bro w niedziele dalej za 5? :) -
"2000 dIRTY dJS"
a jak ...pewnie ze w niedziele w promocji....
....ostatnio to dzike szaleństwa....tańce na barze ....hukanki i swawole ....czyli wszystko w normie . :P -
niepij zegarek
-
Anonim
a byłam ostatnio i zauważyłam krzesła przy barze:) dla mnie to nowość. długo już one tam? -
"2000 dIRTY dJS"
Ha...no właśnie ....krzesła przy barze....sztuk dwie!!! no powiem szczerze że tez je niedawno odkryłam ....czyli pewnie nie długo...zobaczymy ile wytrzymaja ....:P -
Anonim
swoją drogą ciekawe to. przecież tam czasem, szczególnie chłodną porą, nie ma jak przemknąć do kibla nawet. tyle luda. stoją, piją, ocierają się; ) i jeszcze te krzesła teraz. będzie się takiego delkewnta przesuwać... ? :) -
"2000 dIRTY dJS"
Eeeeee......jak narazie daja radę.... a jak sie ochłodzi to sie bedziemy martwic....
- 1
- 2