-
chwast Chwast
-
chwast Chwast
bylo troszku zimno na zewnatrz!
B I L E T Y po 35 zlych byly! ajajajjaja
-
Anonim
-
chwast Chwast
-
-
tomko
Ta właśnie znalazłem bilet bo jakoś w te 35 PLNów nie mogłem uwierzyć a tu faktycznie.
No i ten 17 minutowy kawałek o którym kolega wspomniał, zmiatał po prostu z powierzchni, ciary normalnie -
chwast Chwast
-
chwast Chwast
-
stren
-
Anonim
-
Marcin KoZa
-
tomko
No bo jakie niby gnioty mieli grać jak dopiero co rated-r wydali, ze niby kawałki z song for the deaf to gnioty, facet moim zdaniem to najlepsza płyta kłinsów, no lullabies to przemilcze :P -
Anonim
Z letka żart to był zaprawiany letkom nutką ironii:] Songs jest OK. Po wielu wielu przesłuchaniach w miare się do niej przekonałem. Jednakże buja mnie zdecydowanie mocniej materiał wczesniejszy.
Peace! -
Anonim
-
useful idiot
musze przyznac, ze queens w proximie 2000 do tej pory wspominam jako jeden z lepszych (jesli nie najlepszy) koncert ever seen... no i niezaprzeczalną atrakcją był nick o. hehe >;)) ale nie narzekam, broń boże!! w niedziele było porażąjąco!! jeszce dzwoni mi w uszach po 2 godzinach stania przy głosniku...;) a co do wczesniejszych kawałków: zgadzam sie! wszystko, co nagrali queensi jest zajebiste, ale mnie najbardziej ruszają 2 piersze płyty... pzdr. -
Rdzawy
bo w proksie zagrali zajebiście dwa seciki i rzeczywiście były emocje nie do podrobienia, moc, goły nicki :D i zajebiste songi, którcyh troche w stodole zabrakło,
ale concerto tworza tez ludzie którzy na nim są
czyli Wy, ja, ta pani, ten pan itd... :D
i w stodole to była taka potęga, że geez jak wyszli na drugiego bisa i skończył mi się tlen :) i nie mogłem krzyczeć a krzyczeli wszyscy praktycznie, to myslalem ze mi łeb rozsadzi od środka
podsumowując
maj fejwryt qotsa concerto byłby w proximie z ludzmi ze stodoły co omal nie dorowadzili mnie do uniesienia duchowego i fizycznego szczytowania :D (i wcale nie leczyli mnie dotykiem; ) ) -
chwast Chwast
STODOLA zabila ten koncert
LUDZISKA sie dusili
Josh nie mial sily spiewac....
Naglosnienie katastroffiiiiiiiiii
jak slucham bootl to mnie zal bierze ze niewyszlo......
bo wszyscy chcieli ale naprawde nie dalo rady wytrzymac pare razy czlowiek podskoczyl i juz mial wizje z glowy i mieciuchne nogi... ajaja
DOBRA Proxa
Born to hulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
REGULARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR