-
lucas fistfuck
-
kreda
hm mam tylko jakies 100 pare mega mpg nagranego koncertu kyussa rzecz jasna na pustyni - gardenia -
lucas fistfuck
-
Anonim
Mam całość z jakiegoś bizzare fest, całość z jakiegoś kluba we włoszech chyba tyż, to pierwsze jest spoko jakościowo, to drugie raczej dla zagorzałych fanów :] Ktoś reflektuje?
Ja bym sie połasił na to z pustyni bo mam tylko fragment (łajtłoter).
Pozdrawiam, Marcin -
-
Jimmy
Ja mam na mpg Live in Los Angeles 1994. Smiesznie wyglada Olivieri z dlugimi wlosami :) -
Sheala
-
Sebastian
-
Jimmy
To piszcie maile ,wiadomosci whatever :)
taki katzenjammer napisal i juz ma ,razem z bonusem - wywiadem z nimi :) -
Anonim
a ja bede na koncercie jakos miedzy 10.-12. czerwca na festiwalu southside.
http://www.southside.de
bedzie gites, jee! -
palm desert
a ja też mam 2-jeden z jakiegoś festiwalu,drugi z jakiegośklubu, sama nie wiem skąd, bo jakość jest okrutna-kręcone z ręki, obraz ucieka, dźwięk niedomaga również, tylko dla największych fanatyków.
ten live z pustynii też mam, ale niestety tylko fragment, przydałaby się całość
pozdrawiam -
Noira
'drugi z jakiegośklubu, sama nie wiem skąd, bo jakość jest okrutna-kręcone z ręki, obraz ucieka, dźwięk niedomaga również, tylko dla największych fanatyków.'
to jest wlasnie ten live in LA z 94'; ) -
palm desert
wiem, jużwiem, dotarłam do moich zakopanych płytek. drugi z palo alto.
a z pustynii mam tylko white water, chcę więcej!!!! ma ktoś? mogę w zamian zaoferować milion koncertów kyussa na mp3.
i dołożyć bootleg heramno z londynu, gdzie na koniec grają green machine! -
palm desert
-
Ciornij Skolopiendr
ja jakis z netu sciagnalem kiedys z kazzy... dlugosc 40 minut jakos marna :| -
Noira
-
Jimmy
-
Noira
of korz - juz oczami wyobrazni widze Garcia'e tarzajacego sie po scenie.................. -
Jimmy
jak to delikatnie ujelas "tarzajacego sie po scenie" - to sie nazywa dyplomacja ,nie piszac co on tam jeszcze wyprawaia oprocz tego "tarzania sie " :) -
Noira