• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hey jestem nowa na tym gronie. I co prawda jeszcze nie jestem sluchaczka PINu, ale na pewno bede sluchala audycji Majkela (stare dobre Jazz Radio), ktora bedzie na antenie juz niedlugo (od 25 kwietnia bodajze).
    Moze polecicie mi jakies fajne audycje?
  • Anonim

Muzyka jest świetna na okrągło...

A co do audycji, to zależy czy intersujesz się troszkę ekonomią, businessem i tego typu bzdurkami. Jeśli tak, to jest pare ciekawych audycji...

Kultura i film też, nota bene, nie pozostają bardzo z tyłu...

Mimo, że jestem bardzo daleko od Wawy słucham na okrągło...
  • Filip M.D.

I very good! A audycje filmowe to po prostu majstersztyk...połączenie ironii, sarkazmu i snobizmu...polecam wszystkim zdeka zakręconym...
  • Anonim

racja! jeśli zaś chodzi o muzykę to ja najbardziej lubię Pięknych 30-to letnich w niedziele, godz. 21-24!!
  • Filip M.D.

niekoniecznie 30-to letni :-)
  • Anonim

Dzieki. Glownie interesuja mnie audycje muzyczne, ewentualnie kulturalne (a w tym imprezy, filmy i te inne), bo biznesowych, to raczej nie... Za mloda na to jestem :P
  • Anonim

nie bądź taka pewna!
    osobiście znam kilka osób, które wkręciły się w gospodarkę właśnie słuchając PINu, a mnie też już to aż tak strasznie nie nudzi :)
    a, jeszcze z muzycznych polecam pinacoladę w środy wieczorem (nie pamiętam dokładnych godzin)

*masz racje, Filip - oczywiście że niekoniecznie 30-to letni!!
  • Anonim

No dobrze... Moze kiedys sie wkrece w ta cala gospodarke. W sumie to o wiele bardziej mnie ciekawi niz na przyklad polityka; ) Ale trzeba sie przemoc, zeby zaczac sluchac...
    Ja sie nie moge doczekac Michaela w PINie... :D
  • Anonim

Lepiej się przemóc wcześniej niż później... A polityka i gospodarka się czasem przenikają dość wyraźnie... Wiem, bo studiuję obie te rzeczy...

Swoją drogą, jak czasmi jadę gdzieś dalej za miasto i przypadkiem trafię na jakąś dużą komercyjną rozgłośnię (żeby nie z nazwy) to muszę się "przestawić" na "papkę" jaką tam w Wiadomościach nadają... Plotki, połączone z odrobiną typowej populistycznej polityki i tyle...

Pozdrowienia dla wszysktich młodych ciałem i duchem PINowiczów!!!
  • Anonim

Co do kina to w piątki,
    po Obiedzie 14-16 (chyba),
    Jest ,,w kinie i na kanapie``
    Karoliny Korwin-Piotrowskiej
    Ta to dopiero umie film zjechać.
  • Anonim

fakt "w kinie i na kanapie" jest jedna z lepszych audycji.
    Drugą, która uwielbiam jest PINAKOLADA w środy o 21, piata kolumna z samego rana i jeszcze pare innych....miód dla moich uszu:D
  • Anonim

Właściwie to trudno mi powiedzieć
    co mi się w tym radiu niepodoba,
    no ewentualnie to za mały zasięg.
  • Anonim

PO PROSTU SŁUCHAJ!!NIEUSTANNIE!!! I TYLE!!
    PZDR O D PINOMANIACZKI;)
  • Anonim

Slucham, slucham. Co prawda nie nieustannie, ale coraz czesciej.
  • Anonim

no właśnie, to pewnie powoli już się zapadasz w pinie!!:)
    powodzenia;p
  • Vamos Argentina!!!

To i ja <kolejna PINomanka> dołączam się do grona i witam wszystkich :)
  • Bebe

i jak dzis pin ladnie gra...
  • malgosha

witam .. jestem na 102 już od dawna i naprawdę nic więcej nie trzeba :) początkowo nie mogłam przekonać się do Michaela ale teraz jestem wręcz fanką :) zaraz po pinakoladzie ... mniam. jedynie niedzielne wieczory mi nie podchodzą choć ... przynajmniej z racji tytułu powinny :)
  • Anonim

No ba, oczywiscie, ze PINacolada jest spoko - w koncu Michael ja realizuje :D
  • Igor

felietony Agaty Passent 'Stacja Warszawa' chyba codziennie o 15:dwanaście; ]
    i
    w soboty o 11:20 'Radioczuły barbarzyńca'-ksiązka od troszku innej strony

aha i lubie 'Cooltura' 12 30; 16 piętnaście; 18 30
    żeby wiedzieć co, gdzie i owszem :]]]

pzdr
    I
  • 1
  • 2
| |

Grono dla smakoszy dźwięku serwowanego przez Radio PiN 102 FM :) .: http://www.radiopin.pl :.

Miejsca grona (0)