- 1
- 2
-
b.
pytam sobie z czystej ciekawości :-)
w jakich godzinach zazwyczaj słuchacie radia pin? -
I'm back............ =)
Prawie codziennie 5.20-6.20 a pozniej jak wroce do domu czyli gdzies od 18 do 22
No a w weekendy to jak jestem w domu=) -
Anonim
non stop, w domu radio, na ulicy radio, wszedzie :) no moze wyjatkiem sa wyklady, sen i kiedy wlaczam sobie pltyty ale to glownie radiowe :) -
Grono.Net
-
-
Bartek
najczęsciej w samochodzie... rano 7:30-8:00 oraz zwykle po zamknięciu sesji na gpw; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
kogo uspokaja, tego uspokaja; -) jak zapuszcza zywy kawalek, to nie da sie mnie ujarzmic; -P -
Bartek
fajnie, że PIN jest też w necie... czy macie jakieś sposoby na słuchanie PiN w sieci bez znajomości loginu i hasła? zdarza mi sie, ze potrzebuje (ach ten nałóg) radia pin, a akurat nie mam dostępu do swoich danych; ) -
Anonim
-
Grono.Net
Bartek, ja nie znam takiego sposobu - wynajmij superhipermegahakiera! -
Bartek
jednak można sobie ułatwić życie
wystarczy stworzyć na pulpicie nowy skrót do:
mms://radio.bptnet.pl/pin
można też to wpisać w WMP (otwórz URL)
miłego słuchania! -
Grono.Net
-
Anonim
nie mogę chyba zadnej pory sprecyzować.. po prostu zawsze gdy slucham radia...
w aucie na przyklad jak mi sie plytka obslucha..
w domu arno kiedy wstaje zawsze wkur.... na maxa.... -
Madlen
w każdej chwili kiedy mam możliwość..
głownie popołudniem
i niedziela po 21.. piękni 30-letni.. momo że 30 trzydziestki mi troszkę brakuje; ) -
an.
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
hmmm... tak po 20.00 do jakiejś 24.00, chyba że się zdecyduję na jakąś płytę... Czy nie macie wrażenia, że po 24.00 a może jakoś później leci taka trochę inna, mało Pinowa muzyka? czasem mnie zaskakuje; ) -
Anonim
głównie wieczorem (gdzieś tak 20-24)
rano budzi mnie radio, choć ostatnio pierwsze co robię po obudzeniu to przełączam na płytkę, bo puszczają takie natrętne, trochę elektroniczne dźwięki - tak gdzieś około 6
- 1
- 2