Radiohead [2767]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

ok.. pare razy o tym tu mowino,ale niech bedzie oddzielny watek..

kto tam byl? kto to poczul?

jesli macie jakies materialy, dzielcie sie :) zaplace :]
  • Anonim

właśnie, właśnie!

jestem z sopotu i do dziś nie mogę uwierzyć, że oni grali na owym festiwalu...
    obłęd!

nie znam nikogo, kto tam był...

informacje, informacje!
  • Anonim

ja slyszalam tylko od kolegi, ze organizacja dala niemozebnie dupy
    jak wiadomo w 94 jeszcze nie wyszlo nawet the bends i radiohead nie byli jeszcze na tyle zajebisci, zeby nie grac w polsce xD
  • Anonim

czytałam w dawnym Tylko Rocku wypowiedzi Radiohead że strasznie im się na tym koncercie nie podobalo i nie chcą już tu wracać, ale szczegółów nie znam/nie pamiętam.
    mam nadzieję, że they didn't mean that.
  • s314ryt

nie wiem, jak przez jakies nieskaski organizacyjne, jak ich potraktowali nawet zle, nie chca od tego czasu tu grac, to sa debilami.. naprawde, grali w takich miejscach.. Polska to nie jest 2milionowa pipidówa europejska.. bardzo zle, ze od tego czasu tu nie zagrali..
  • tyciu

Yorke powiedzial ze nie zagra dla Zydow i Polaczkow .
  • s314ryt

pomylilo Ci sie z Axl Rose, Misiu :P
  • tyciu

Axl Rose ? nie znam .

To Yorke , bylo o tym w teleexpressie zapewne .
  • Anonim

LOL
    A może w Fakcie?
  • tyciu

>muzak napisał
    >LOL
    >A może w Fakcie?

I tam tez , kolo zdjecia laski
  • Lolli

>tyciuś napisał
    >Axl Rose ? nie znam .
    >
    >To Yorke , bylo o tym w teleexpressie zapewne .

..nie znasz Axl Rose???!!!
  • Anonim

Ja byłem na tamtym koncercie :) W sumie bez historii. ludzie czekali bodajże na Illusion a tu ni z gruszki ni z pietruszki jacyś goście z zagranicy. Jakaś laska koło nas mówiła ze to Ci co mają taki zajebisty kawałek "Krip" co MTV widziała. Nic zasadniczo słychać nie było, bas zagłuszał perkusję, publika wygrzewała się w słońcu. Jako, że "Krip" poleciał prawie na samym końcu dopiero wtedy ludzie jakby drgnęli.

I taka mała ciekawostka... zagrali wtedy jeden kawałe łudząco podobny do... "Optimistic". Jak kupiłem Kid A to po pierwszym przesłuchaniu wiedziałem że to odgrzany kawałek. Oczywiście tekstu jaki był na koncercie nie znam (słychać było tylko gitary i wycie Yorke'a).
  • Anonim

I jeszcze pytanie kto to jest Axl Rose?
  • kania

pf. a G'n'R to się nie zna? :P

zreeesztą:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Axl_Ro...
    o, proszę.; )
  • s314ryt

stwierdzam, ze ludzie w Polsce maja ostre problemy z ironia i sarkazmem - to pierwsze primo :)

drugie primo - dzieki za odzew, wlasnie o to mi chodzi,zeby jak najwiecej pisali tu ludzie, ktorzy tam byli :)

pzdr
  • Anonim

No z ironią i sarkazmem tak... :) Nie wiem kto to jest Axl Rose tak samo jak nie znam żadnego Micka Jaggera :)
  • s314ryt

Nie wiem czy wiele lat temu uwierzylbym, ze musi minac az 15 lat :]
  • jm

http://www.youtube.com/watch?v=p10u... może ktoś jeszcze nie widział
  • tom dom

Do kolesia pod psudonimem '!NOT!' - ale pierd...sz koleś!!! Jak mogłeś tam być skoro nie wiesz nawet kto to Axel Rose czy Jagger?? Podejrzewam, że masz 15 lat i po prostu piszesz pierdoły. No ale niech Ci będzie. Na koncercie raczej nie byłeś bo nie masz zielonego pojęcia co się działo. Ja byłem, pod samą sceną na Radiohead w Sopocie 1994, publiczność szalała, nagłośnienie rewelka, w 'Creep' włosy stawały dęba jak gitarzysta robił rwane riffy na gitarze, orgazm i totalny odlot, rewelacyjny koncert starego dobrego Radiohead. Nie jestem wielkim fanem ich późniejszej twórczości ale wtedy to była rewelacja, mam jakieś nagranie z Polsat 2, nie wiem czy jest Radiohead nagrany (mam gdzieś na VHS) ale są fragmenty z różnych kapel i na jednym nawety się załapałem :) Pozdrawiam wszystkich, którzy byli i tego doświadczyli!!! BYŁO PIĘKNIE !!!
  • dmn

>s314ryt napisał
    >stwierdzam, ze ludzie w Polsce maja ostre problemy z ironia
    >i sarkazmem - to pierwsze primo :)