-
s314ryt
ok.. pare razy o tym tu mowino,ale niech bedzie oddzielny watek..
kto tam byl? kto to poczul?
jesli macie jakies materialy, dzielcie sie :) zaplace :] -
Anonim
właśnie, właśnie!
jestem z sopotu i do dziś nie mogę uwierzyć, że oni grali na owym festiwalu...
obłęd!
nie znam nikogo, kto tam był...
informacje, informacje! -
Anonim
ja slyszalam tylko od kolegi, ze organizacja dala niemozebnie dupy
jak wiadomo w 94 jeszcze nie wyszlo nawet the bends i radiohead nie byli jeszcze na tyle zajebisci, zeby nie grac w polsce xD -
Anonim
czytałam w dawnym Tylko Rocku wypowiedzi Radiohead że strasznie im się na tym koncercie nie podobalo i nie chcą już tu wracać, ale szczegółów nie znam/nie pamiętam.
mam nadzieję, że they didn't mean that. -
-
s314ryt
nie wiem, jak przez jakies nieskaski organizacyjne, jak ich potraktowali nawet zle, nie chca od tego czasu tu grac, to sa debilami.. naprawde, grali w takich miejscach.. Polska to nie jest 2milionowa pipidówa europejska.. bardzo zle, ze od tego czasu tu nie zagrali.. -
tyciu
-
s314ryt
-
tyciu
Axl Rose ? nie znam .
To Yorke , bylo o tym w teleexpressie zapewne . -
Anonim
-
tyciu
-
Lolli
>tyciuś napisał
>Axl Rose ? nie znam .
>
>To Yorke , bylo o tym w teleexpressie zapewne .
..nie znasz Axl Rose???!!! -
Anonim
Ja byłem na tamtym koncercie :) W sumie bez historii. ludzie czekali bodajże na Illusion a tu ni z gruszki ni z pietruszki jacyś goście z zagranicy. Jakaś laska koło nas mówiła ze to Ci co mają taki zajebisty kawałek "Krip" co MTV widziała. Nic zasadniczo słychać nie było, bas zagłuszał perkusję, publika wygrzewała się w słońcu. Jako, że "Krip" poleciał prawie na samym końcu dopiero wtedy ludzie jakby drgnęli.
I taka mała ciekawostka... zagrali wtedy jeden kawałe łudząco podobny do... "Optimistic". Jak kupiłem Kid A to po pierwszym przesłuchaniu wiedziałem że to odgrzany kawałek. Oczywiście tekstu jaki był na koncercie nie znam (słychać było tylko gitary i wycie Yorke'a). -
Anonim
-
kania
-
s314ryt
stwierdzam, ze ludzie w Polsce maja ostre problemy z ironia i sarkazmem - to pierwsze primo :)
drugie primo - dzieki za odzew, wlasnie o to mi chodzi,zeby jak najwiecej pisali tu ludzie, ktorzy tam byli :)
pzdr
-
Anonim
No z ironią i sarkazmem tak... :) Nie wiem kto to jest Axl Rose tak samo jak nie znam żadnego Micka Jaggera :) -
s314ryt
-
jm
http://www.youtube.com/watch?v=p10u... może ktoś jeszcze nie widział -
tom dom
Do kolesia pod psudonimem '!NOT!' - ale pierd...sz koleś!!! Jak mogłeś tam być skoro nie wiesz nawet kto to Axel Rose czy Jagger?? Podejrzewam, że masz 15 lat i po prostu piszesz pierdoły. No ale niech Ci będzie. Na koncercie raczej nie byłeś bo nie masz zielonego pojęcia co się działo. Ja byłem, pod samą sceną na Radiohead w Sopocie 1994, publiczność szalała, nagłośnienie rewelka, w 'Creep' włosy stawały dęba jak gitarzysta robił rwane riffy na gitarze, orgazm i totalny odlot, rewelacyjny koncert starego dobrego Radiohead. Nie jestem wielkim fanem ich późniejszej twórczości ale wtedy to była rewelacja, mam jakieś nagranie z Polsat 2, nie wiem czy jest Radiohead nagrany (mam gdzieś na VHS) ale są fragmenty z różnych kapel i na jednym nawety się załapałem :) Pozdrawiam wszystkich, którzy byli i tego doświadczyli!!! BYŁO PIĘKNIE !!! -
dmn
>s314ryt napisał
>stwierdzam, ze ludzie w Polsce maja ostre problemy z ironia
>i sarkazmem - to pierwsze primo :)