-
pupendo
-
1=2
-
michał
-
Anonim
-
-
s314ryt
ok computer
byla przelomowa, interesujaca, oryginalna, przejrzysta, wieloznaczna, idealnie oddawala filozofie albumu, nie przekombinowana.. -
Anonim
Pablo Honey!!!
a teraz serio
są tak różne, że nie widzę sensu porównywać :) -
Anonim
amnesiac.
nie zawiera zbyt wiele elementów, nie jest przesadnie skomplikowana, i dlatego wygląda świetnie. -
Anonim
jak dla mnie radiohead maja ogolnie swietne okladki,ale gdybym mial wybrac jedna?to chyba amnesiac,choc tush tush jest ok computer,moze dlatego ze to moj pierwshy album ktory wprowadzil mnie w ten przepiekny introwertyczny swiat radiohead -
Anonim
z tych ludkowych to I Might Be Wrong i za nia Com Lag,
to od razu robi się podobne do Amnesiac, ale on to nie..
najlepszy Computer.
najlepshy.. -
Anonim
Jeśli patrzeć tylko na same okładki to dla mnie najciekawsze są te od Kid A do Hail to the thief. Nie potrafię wybrać najlepszej z tych trzech:D -
Szerle
Odpowiedź jest prosta - na pewno nie The Bends ani nie Pablo Honey. A reszta to mistrz. -
rocket queen
Kid A jak dla mnie.
ale to zależnie od nastroju. Bo oprócz The Bends wszystkie są świetne. -
Szerle
Swego czasu lubiłem z nudów rysować okładkę KID A. Tak, szczeólnie szkole; ) Górki ze śniegiem, jeziorko pośrodku, chmureczki... brr. Aż się robi zimno. Ludzika z Amnesiac jakoś nie opanowałem do perfekcji, a collage HTTT miał za dużo słów do zapamiętania. Ot taki wpis bez sensu; ) -
Anonim
com lag jest całkiem niezła, ale myślę że wątpliwości nie ma co do hail to the thief, jedna z najlepszych jakie widziałem (w wersji specjalnej oczywiście) kid a i amnesiac też są niezłe ale wyglądają jakby się składały z jakiś różnych kolaży i obrazków potem razem połączonych..
poza tym oni okładki robią równolegle z nagrywaniem albumów i kiedyś thom yorke opowiadał że okładka kid a to wulkan z daleka, a amnesiac to to co jest w środku. kid a to dzwonienie telefonem do sekretarki, a amnesiac to odebranie tego telefonu.
można zobaczyć na filmie 'most gigantic lying mouth of all time' jak w studiu w czasie nagrywania stoją plansze z niedokończonym planem miasta z hail to the thief. -
Kuba
-
cerealkillah
-
Anonim
a posiadacie chociaż te wszystki okładki w o-ry-gi-na-łach?
a może nawet całą kolekcje singli? -
Ewka
-
Anonim
-
Ewka